Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

S.O.S. Szerelem

Nem láttuk.
10% / 1 olvasó
Magyarországi premier: 2007. február 14.
Magyarországi DVD premier: 2007. május 22.

Mit tehet a férfi, ha képtelen meghódítani az imádott nőt? Mit tehet, ha reménytelenül szerelmes? Ha pénze van, de modora nincsen? Ha a csajozós duma kevés, és a pénz most az egyszer nem vásárol szerelmet?

Péter (Csányi Sándor) egy high-tech társkereső-ügynökség feje. Cége, az S.O.S. szerelem! üzletszerűen segít tehetős klienseinek bajos szerelmi ügyleteik megoldásában. Piaci részesedésük szárnyal, hatékonysági mutatójuk 100%-os – egészen addig, amíg Tomi (Fenyő Iván), egy dúsgazdag, kőbunkó ügyfél rájuk nem borítja az asztalt.

Tomi reménytelenül szerelmes Veronikába (Ullmann Mónika), egy bájos óvónőbe, de még az S.O.S. szerelem! segítségével sem képes meghódítani őt. Péter ördögi tervet eszel ki: kibérel egy vidéki kastélyt, és az ügynökség munkatársaival népesíti be, mintegy családi körbe vonva Tomit, majd egy zseniális ürüggyel a odacsalja Veronikát.

Az óvónő egy kalandokban és bonyodalmakban gazdag hétvégét tölt Tomival és “családjával”, és minden a terv szerint alakul - mígnem Péter, a kalamajka szervezője is beleszeret Veronikába…

Rendezte:
Sas Tamás

Forgatókönyv:
Szurmai János, Agnes Fernandes

Operatőr:
Miklauzic Márton

Szereplők:
Csányi Sándor, Fenyő Iván, Ullmann Mónika, Kovács Patrícia, Varga Boglárka, Hevér Gábor, Herczeg Adrienn, Benedek Miklós, Elek Ferenc, Kaszás Géza, Tordy Géza, Kéri Kitty, Kautczky Armand, Szacsvay László, Hernádi Judit

Műfaj:
romantikus vígjáték

Játékidő:
95 perc

Ország:
Magyarország

Gyártó:
World Film Entertainment, TV2

Hazai moziforgalmazó:
Best Hollywood

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek