Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Rohanás

Faster

75% / 2 szerkesztő
35% / 2 olvasó
Amerikai premier: 2010. november 24.
Magyarországi premier: 2011. január 27.

A szabadulás nem egyenlő a szabadsággal. Egy férfi (Dwayne Johnson) kiszabadul a börtönből, és tudja: legfontosabb feladata az, hogy megbosszulja a testvére halálát, akivel együtt vett részt egy félresikerült betörésben. Nem érdekli, hogy vannak-e tanúk. Nem finomkodik. Akinek része lehetett az árulásban, annak vége.

Tudja, hogy csak néhány órája van. A nyomában egy zsaru (Billy Bob Thornton) és egy bérgyilkos (Oliver Jackson-Cohen). Ő mégis mindenen keresztülverekszi magát, hogy megtudja, pontosan mi történt azon a végzetes éjszakán, megtalálja a bűnöst, és a szemébe nézzen…

A Rohanás elképesztő tempójú, kegyetlen és ravasz akciófilm a műfaj nagyágyújával, Dwayne Johnson-nal, és egyik híres rosszfiújával, Billy Bob Thorton-nal. A közkedvelt férfi szereplőkhöz csatlakozott a Terminátor - Megváltás című filmben is lenyűgöző Moon Bloodgood és a Kéjjel-nappal című filmben is feltűnő Maggie Grace.

Rendezte:
George Tillman Jr.

Forgatókönyv:
Tony Gayton és Joe Gayton

Operatőr:
Michael Grady

Vágó:
Dirk Westervelt

Zene:
Clint Mansell

Szereplők:
Dwayne Johnson, Billy Bob Thornton, Oliver Jackson-Cohen, Tom Berenger, Moon Bloodgood, Maggie Grace

Műfaj:
akció

Játékidő:
95 perc

Ország:
USA

Gyártó:
CBS Films, Castle Rock Entertainment, State Street Pictures, TriStar Pictures

Hazai moziforgalmazó:
InterCom

Kritikánk a filmről

Felhasználó Szilvási Krisztián kritikája
2011. március 7.

"A Rohanás sikeresen lép túl azon, amelybe csont nélkül belezuhanhatna, ez pedig köszönhető az egyszerű, de negyedóránként csavarintott történetnek, amely mindig új impulzusokkal löki tovább magát, továbbá a rendező mindenre odafigyelő összefogottságának és stílusérzékének."
bővebben

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek