Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Rémségek cirkusza

Cirque Du Freak: The Vampire's Assistant

60% / 1 szerkesztő
74% / 7 olvasó
Amerikai premier: 2009. október 23.
Magyarországi premier: 2009. október 22.
Magyarországi DVD premier: 2010. február 25.

A 14 éves Darren olyan, mint a legtöbb környékbéli srác a kertvárosban. A legjobb barátjával lóg, tűrhető jegyeket hoz a suliból, és általában kerüli a bajt. Ám amikor ráakadnak egy utazó cirkuszra, Darranben megváltozik valami. Pontosan ez az a pillanat, amikor egy Lartan Crepsley nevű vámpír vérszomjassá változtatja.

Az újdonsült élőholt beáll a Rémségek Cirkuszába, az utazó vurstliba, amelyet olyan szörnyű lények töltenek meg, mint a kígyófiú, a farkasember, a szakállas nő vagy a gigantikus kikiáltó. Amint Darren újonnan kapott erejét próbálgatja ebben a sötét világban, értékes közkatonává válik a vámpírok és halálos ellenfeleik között folyó harcban. És miközben megpróbál életben maradni, azért küzd, hogy a készülődő háború ne eméssze fel a maradék emberségét.

A hazánkban is igen sikeres könyvsorozat végre a filmvásznon az Amerikai pite, az Egy fiúról és Az arany iránytű című filmeket jegyző Paul Weitz rendezésében.

Rendezte:
Paul Weitz

Forgatókönyv:
Paul Weitz és Brian Helgeland

Operatőr:
J. Michael Muro

Vágó:
Leslie Jones

Zene:
Stephen Trask

Szereplők:
John C. Reilly, Ken Watanabe, Chris Massoglia, Josh Hutcherson, Patrick Fugit, Ray Stevenson, Michael Cerveris, Frankie Faison, Jane Krakowski, Orlando Jones, Kristen Schaal, Salma Hayek

Műfaj:
akció, kaland, fantasy, thriller

Játékidő:
111 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Donners' Company, Universal Pictures

Hazai moziforgalmazó:
UIP - Duna Film

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek