Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Rebound

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Amerikai premier: 2005. július 1.

Roy McCormick (Martin Lawrence) valaha a főiskolai kosárbajnokság sztáredzője volt. Ám elszaladt vele a ló, és figyelme inkább fordult az újabb és újabb szerződések, mint az igazi játék felé. Sőt mi több, vérmérséklete egy valódi ámokfutásba sodorta, melynek következményeként eltiltották a meccsektől mindaddig, amíg viselkedése javulást nem mutat. Azaz, más szavakkal, nem durran el az agya minden egyes alkalommal, amikor csapata pályára lép.

Roy így hát csak vár és vár egy megfelelő (értsd: hozzá méltó) ajánlatra, ám csak egy felkérés fut be hozzá: egy elkeseredett és sürgető, levélnek látszó irkafirka a Mount Vernon Junior általános iskola kosárlabda csapatának tagjaitól. Roy vonakodva fogadja el az ajánlatot, abban bízva, hogy néhány heti “munka” után újra felfigyel rá az első osztályú kosárlabdázás krémje, és rehabilitálva őt, visszakerül a főiskolai bajnokságba.

Aztán mikor csapata lejátssza az első meccsét, Roy számára világossá válik, mibe is keveredett: tanítványai csupán 109-0-ra kapnak ki. Fiatal játékosai totálisan szerencsétlenek, híján vannak mindenféle atlétikai képességnek, mindennek a tetejébe pedig még a kosárlabdázás alapszabályait sem ismerik. És nagyon úgy tűnik, hogy ezek még a pozitívumok voltak… Roy azonban úgy dönt, hogy szembeszáll a lehetetlennel, és edzeni kezdi a reménytelennek látszó kölyköket, mivel ráébred, hogy a játék szeretete mindennél többet ér.

Steve Carr (Oviapu) vígjátéka újabb esélyt kínál Martin Lawrence-nek (Bad Boys II, Nemzetbiztonság Bt.), hogy hosszú évek után végre újra visszaverekedje magát az élvonalba.

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: siz

Rendezte:
Steve Carr

Forgatókönyv:
Jon Lucas és Scott Moore

Operatőr:
Glen MacPherson

Vágó:
Craig Herring

Zene:
Teddy Castellucci

Szereplők:
Martin Lawrence, Wendy Raquel Robinson, Breckin Meyer, Horatio Sanz, Patrick Warburton, Megan Mullally

Műfaj:
vígjáték

Ország:
amerikai

Gyártó:
Untitled ML Project, Robert Simonds Productions

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek