Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Ramona and Beezus

70% / 1 szerkesztő
Nincs értékelés.
Amerikai premier: 2010. július 23.

Beatrice “Beezus” Quimby (Selena Gomez) fiatal lány, akinek különös fantáziájú húga, Ramona Quimby (Joey King) az állandó vele való foglalkozást igényli. Tőle származik Ramona “Beezus” beceneve is, mivel amikor még beszélni tanult, nem tudta kimondani azt, hogy Beatrice.

Beezus-nak gyakran megy az idegeire kishúga, Ramona: például belefirkál egy könyvtári könyvbe, amelyet aztán nővérének meg kell térítenie. Vagy tönkreteszi Beezus játékát Henry Huggins-szal (Hutch Dano), aztán bezárja a fiú kutyáját a fürdőszobába. Máskor anyja engedélyével áthívja négy jóbarátját magukhoz, hogy aztán később a születésnapi torta romjai között lássuk viszont a lányt.

Beezus gyakran érez bűntudatot, hiszen tudja, hogy szeretnie kellene Ramona-t, de ilyen körülmények között ez elég nehezen megy neki. Miközben próbál olvasni neki, vagy törődni vele, gyakran agybajt kap azoktól a a dolgoktól, amelyeket a kishúga művel. Ezért Beezus kétségbeesetten megy az anyjukhoz érdeklődni, ő is olyan rossz volt-e gyerekként, mint Ramona.

Miután Mrs. Quimby (Bridget Moynahan) felvilágosítja a lányt, hogy kisebbként neki is nehéz természete volt, sőt, Beatrice nagynéni (Ginnifer Goodwin) is hasonlóan csintalanul viselkedett kislányként, Beezus elgondolkodik a hallottakon. Ráébred, hogy anyja és nagynénje ennek ellenére mennyire szeretik egymást, és ettől kezdve ő is más szemmel kezd tekinteni kishúgára, Ramona-ra.

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: Szilvási Krisztián

Rendezte:
Elizabeth Allen

Forgatókönyv:
Beverly Cleary regényéből Laurie Craig és Nick Pustay

Operatőr:
John Bailey

Vágó:
Jane Moran

Zene:
Mark Mothersbaugh

Szereplők:
Joey King, Selena Gomez, John Corbett, Bridget Moynahan, Ginnifer Goodwin, Josh Duhamel, Jason Spevack, Sierra McCormick, Sandra Oh, Kathryn Zenna

Műfaj:
vígjáték, családi

Játékidő:
104 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Fox 2000 Pictures, Walden Media, DiNovi Pictures

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek