Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Poligamy

70% / 3 szerkesztő
80% / 3 olvasó
Magyarországi premier: 2009. december 10.

András (Csányi Sándor) és Lilla (Tompos Kátya) fiatal pár, öt éve járnak együtt. A férfi forgatókönyvíró, aki megrendelésre tévésorozatokat ír, a nő pedig tanársegéd az egyetemen. Végre beköltöznek közös lakásukba. Úgy tűnik, minden rendben van köztük. De valami mégis hibádzik. Mintha a lényeg veszett volna ki az együttélésükből. Lilla esküvőt és gyereket akar, András viszont… nos, a helyzet az, hogy igazából maga sem tudja, mit akar. Lilla egyszer csak bejelenti, hogy terhes. Andrást felemás érzések kerítik hatalmukba.

A következő reggel András egy vadidegen, gyönyörű nőt talál maga mellett az ágyban… Ettől a fordulattól kezdve a legkülönbözőbb lányokkal kerül viszonyba - ezzel együtt pedig a férfi-nő kapcsolat minden fázisát, minden lehetséges útját bejárja.

A Melletted c. kisjátékfilm író-rendezője és a VOX Magazin újságírója, Orosz Dénes első nagyjátékfilmjében a párkapcsolati vígjáték műfaján keresztül azt járja körül: milyen az, ha a legtitkoltabb férfivágy megvalósul. A film ízig-vérig romantikus komédia, amelyben az ismert sztárok mellett fiatal, tehetséges színésznők mutatkoznak be.

Rendezte:
Orosz Dénes

Forgatókönyv:
Orosz Dénes

Operatőr:
Fillenz Ádám

Vágó:
Kovács Zoltán

Szereplők:
Csányi Sándor, Tompos Kátya, Mészáros Béla, Péterfy Bori, Osvárt Andrea, Bánfalvi Eszter, Tenki Réka, Réti Adrienn, Bartsch Kata, Parti Nóra, Pokorni Lia, Venczel Vera, Incze Ildikó, Csíkos Sándor, Safranek Károly

Műfaj:
romantikus, vígjáték

Ország:
Magyarország

Gyártó:
SkyFilm

Hazai moziforgalmazó:
SkyFilm

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek