Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Pókember 3.

Spider-Man 3

Nem láttuk.
53% / 3 olvasó
Amerikai premier: 2007. május 4.
Magyarországi premier: 2007. május 3.
Magyarországi DVD premier: 2007. szeptember 24.

Pókember (Tobey Maguire), a szuperhősök legkülönösebbike ezúttal komoly bajba keveredik. De nemcsak az ellenségeitől kell félnie.

Miközben két rendkívüli képességekkel bíró rosszakarója, Venom és Sandman összefog ellene, egy gyönyörű, vöröshajú lánnyal (Bryce Dallas Howard) is találkozik. Ő szeretne hű maradni régi szerelméhez, Maryhez (Kirsten Dunst), de lehet, hogy a csábítás erősebb lesz.

Egy távoli tengerparton bujkáló szökött fegyenc, egy Peter nyomában szaglászó magándetektív, egy fekete anyag, amely egy kalandja során átitatja a Pókember ruháját, és átalakítja a testét, a város rendőrfőnökének gyönyörű lánya és a Zöld Manó régi ruhájában járó, még mindig bosszúállásra készülő egykori jóbarát (James Franco)- Pókember élete még sosem bővelkedett ennyire a kalandokban. És sosem volt még ilyen veszélyben.

Rendezte:
Sam Raimi

Forgatókönyv:
Sam Raimi, Ivan Raimi

Operatőr:
Bill Pope

Vágó:
Bob Murawski

Zene:
Christopher Young

Szereplők:
Tobey Maguire, Kirsten Dunst, James Franco, Thomas Haden Church, Topher Grace, Bryce Dallas Howard, James Cromwell, Rosemary Harris, J.K. Simmons, Dylan Baker, Bill Nunn, Theresa Russell, Cliff Robertson, Ted Raimi

Műfaj:
akció, kaland, romantikus

Játékidő:
156 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Columbia Pictures / Marvel Enterprises / Laura Ziskin Productions

Hazai moziforgalmazó:
InterCom

Kritikánk a filmről

Felhasználó Czehelszki Levente kritikája
2007. május 10.

"A túlzások filmje a Pókember 3. Túl sok barátnő. Túl sok ellenfél. Túl sok dráma. Túl sok konfliktus. Túl sok műfaj. Túl hosszú játékidő. Valahogy azonban az egész film (a CGI-jeleneteket leszámítva) mégsem süllyed el vasmacskaként a májusi kasszasikerek dömpingjének tengerén. A korábbi részek szerelmeseinek ajánlott, a többieket meg úgyse fogja behálózni."
bővebben

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek