Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Pockok

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Magyarországi premier: 2003. május 22.

Barbie szegény lány, szülei rég nem voltak külföldön; legnagyobb vágya, hogy szüleit 15. házassági évfordulójukon egy máltai úttal lephesse meg. Feri szerelmének, Barbie-nak szeretne a pocokversenyen szerzett pénzzel segíteni. Érzi, hogy nehéz feladat előtt áll. - Senkinek sem könnyű - állapítja meg már a film elején Feri.

A versenyen minden jól alakul, hiszen Barbie pocok élete első futamán jelentősebb összeghez juttatja Ferit és barátait. A váratlan siker azonban ellenségeket is szerez a fiúknak: két nagysrácokból összeverődött galeri, Tigris és Gioggoló bandája is ellenük fordul. Kegyetlenül megölik Barbie pockot. Feri barátai, Rudy és Max rendőrségi intézkedést sürget, de Feri inkább saját magukban bízik. - A törvény a gyávák fegyvere - jelöli ki stratégiát Feri.

Elkezdődik a háború. Feriéknek nemcsak a túlerővel, hanem a belső ellenséggel is meg kell küzdeniük. És amikor már minden végképp összeomlani látszik, új reménysugár csillan fel. -  Megmondtam, hogy sírni fogtok - adja meg a kegyelemdöfést Feri a legyőzött bandavezéreknek, Tigrisnek és Gioggolónak. Megvan a pénz, Rudy és Max megveheti a hon áhított Nintendót, Barbie szülei indulhatnak Máltára. Mindenki boldog.

Rendezte:
Fazekas Péter

Forgatókönyv:
Fazekas Péter

Operatőr:
Lajos Tamás

Szereplők:
Révész Bálint, Winkler Dóra, Csányi Dávid, Urbán Regina

Műfaj:
kisjátékfilm

Ország:
Magyarország

Gyártó:
Filmpositive

Hazai moziforgalmazó:
Mokép

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek