Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Adni jó

Please Give

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Ősbemutató: 2010. január 22., Sundance Filmfesztivál
Amerikai premier: 2010. április 30.
Magyarországi DVD premier: 2010. december 1.

Kate (Catherine Keener) és Alex (Oliver Platt) egy New York-i pár, akik egy olyan sikeres üzletet vezetnek, amely régi, klasszikus bútorokra specializálódott. Van egy lányuk is, Abby (Sarah Steele), így lakásuk kezd már egy kissé szűkös lenni hármuknak. Szerencséjükre a szomszéd lakás is az övék, így amint az megüresedik, elhatározzák, hogy kiütik a két ingatlant elválasztó falat, hogy egy sokkal nagyobb lakóhelyhez jussanak.

Azonban Andra (Ann Morgan Guilbert), a bérlőjük egy nehéz természetű idős asszony, aki nagyon úgy tűnik, hogy a közeljövőben nem hajlandó sehová sem elköltözni, így Kate és Alex valószínűleg kénytelenek megvárni, amíg a nénike meghal, mivel kiebrudalni őt eléggé kínos lenne.

Abban reménykedve, hogy előbb-utóbb sikerül megoldani a problémát, Kate barátságot akar kötni Andra-val és őt védő unokájával, Rebecca-val (Rebecca Hall). Ám Andra-nak nem fűződik különösebb érdeke ahhoz, hogy új barátokat szerezzen, ráadásul Rebecca testvére, Mary (Amanda Peet) sem sokkal könnyebb eset. És hogy a harc ne csak egy fronton folyjon, Kate és Alex kénytelenek Abby-vel is a normális kommunikációra törekedni, aki éppen saját énképének felépítésével van elfoglalva.

Nicole Holofcener vígjátékában egy család csupán több helyet szeretne magának, ám kiderül, mennyire nehéz kapcsolatot teremteni a szomszéd famíliával.

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: Szilvási Krisztián

Rendezte:
Nicole Holofcener

Forgatókönyv:
Nicole Holofcener

Operatőr:
Yaron Orbach

Vágó:
Robert Frazen

Zene:
Marcelo Zarvos

Szereplők:
Rebecca Hall, Elizabeth Keener, Elise Ivy, Catherine Keener, Josh Pais, Amanda Peet, Oliver Platt

Műfaj:
vígjáték

Játékidő:
90 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Sony Pictures Classics, Likely Story, Feelin' Guilty

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek