Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Pasik és csajok

Boys & Girls

Nem láttuk.
10% / 1 olvasó
Amerikai premier: 2000. június 16.
Magyarországi premier: 2000. szeptember 14.
Magyarországi DVD premier: 2001. február 26.

Vigyázat, a szex mindent megváltoztat… Jennifer (Claire Forlani) és Ryan (Freddie Prinze Jr.) ugyanarra az egyetemre járnak. Már gyerekkoruk óta ismerik egymást, de sosem figyeltek fel igazán a másikra. Jennifer művelt és szórakoztató, független lány, míg Ryan komoly mérnökpalánta, aki örökké valami fontos terven dolgozik éppen.

Barátság szövődik közöttük, megosztják örömeiket és szerelmi kudarcaik történetét. A lány Itáliába készül diploma után. Mindkettejük meglepetésére együtt maradnak egy éjjel. Jennifer javasolja, maradjanak továbbra is csak barátok. Késő, Ryan már belészeretett. Vissza lehet táncolni a vonalról, mely a férfi és nő közötti barátság határát jelenti? Erre az örök kérdésre próbál válaszolni a friss, fiatalos lendületű vígjáték.

A csaj nem jár egyedül című klasszikus (?) tiniromantika rendezője és főszereplője újra összeállt, de a Pasik és csajok nem aratott sikert a mozikban: a 16 millió dollárból forgatott film 20 milkát kaszált az Egyesült Államokban, azaz csak egy nullszaldóra volt képes.

Rendezte:
Robert Iscove

Forgatókönyv:
Andrew Lowery, Andrew Miller

Operatőr:
Ralf Bode

Vágó:
Casey O Rohrs

Zene:
Stewart Copeland

Szereplők:
Freddy Prinze Jr., Claire Forlani, Jason Biggs, Amanda Detmer, Alyson Hannigan, Heather Donahue

Műfaj:
romantikus, vígjáték

Játékidő:
94 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Miramax

Hazai moziforgalmazó:
InterCom

Kritikánk a filmről

Felhasználó Hubay József kritikája
2000. szeptember 19.

"A már-már hihetetlenül tragikusra duzzadó tinifilmek áradatának újabb terménye, pont annyira jellegtelen, mint a címe."
bővebben

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek