Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Party gimi

Dirty Deeds

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Amerikai premier: 2005. augusztus 26.
Magyarországi premier: 2006. augusztus 17.

A West Valley gimi diákjai minden évkezdet első pénteken lélegzet-visszafojtva várják azt a tökös személyt, aki végre teljesíteni tudja a tíz legendás zsírciki kihívást, melyeket alkonyattól pirkadatig kell véghezvinni. Voltak, akik megpróbálták, és börtönben kötöttek ki. Másokat kirúgtak. Volt, aki 15 évre eltűnt.

Zach Harper (Milo Ventimiglia), a menő végzős sem gondolta volna, hogy efféle önégésnek teszi ki magát, mígnem a kiszemelt hölgy, Meg (Lacey Chabert) öccsét bele nem rángatják az erőpróbába. Zach kénytelen kiváltani a fiút a megszégyenítésből, hogy elnyerje a lány kegyeit.

Hősként bevállalja hát a végtelennek tűnő éjszakai kalandot, melyben rosszindulatú rendőrrel, a suli nehézfiújával, az igazgatóhelyettessel, és magával a maffiával is meg kell ütköznie…

A David Kendall által rendezett másodvonalbeli amerikai tinivígjáték hazájában nem keltett nagy feltűnést, hisz csak pár tucat mozi mutatta be.

Rendezte:
David Kendall

Forgatókönyv:
Jon Land, Jonathan Thies

Operatőr:
Mark Doering-Powell

Vágó:
Wendy Smith

Zene:
Zach Danziger

Szereplők:
Milo Ventimiglia, Lacey Chabert, Zoe Saldana, Charles Durning, Matthew Carey

Műfaj:
vígjáték

Játékidő:
87 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Green Diamond Entertainment

Hazai moziforgalmazó:
Best Hollywood

Kritikánk a filmről

Felhasználó Durucz Dávid kritikája
2006. augusztus 20.

"(...) felejthető filmecske, jól csúszik kóla és popcorn mellé, de erényei ebben ki is merültek; a világ és főleg a világ filmje bőven kibírta volna, ha ez a mozi nem készül el. Akár a tizenegyedik próbának is beillene, hogy a bátor jelentkező győzzön meg valakit: neki érdemes erre e filmre beülnie! Nagy eséllyel az ő neve "
bővebben

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek