Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Papák a partvonalon

Kicking and Screaming

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Amerikai premier: 2005. május 13.

A teljesen átlagos Phil Weston-nak (Will Ferrell) élete minden percét ki kellett számítania, meg kellett terveznie túlságosan is célratörő és sikeres apja, Buck (Robert Duvall) mellett. Amikor Phil elhatározza, hogy elvállalja az edzősködést 10 éves fia, Sam (Dylan McLaughlin) szedett-vedett focicsapatánál, még nem sejti, mi vár rá. Taknyosabbnál idétlenebb kölykökkel ugyanis nem túl egyszerű foglalkozni.

Főleg nem felkészíteni őket a ligabajnokságra, ahol előbb-utóbb úgyis a Buck vezette “szupercsapattal” kerülnek szembe, amit többek között Buck saját, hasonló életkorú fia, Bucky (Josh Hutcherson) is erősít. Talán mondani sem kell, hogy a régi sérelmek felszínre kerülése csak olaj a tűzre abban az extrém csatározásban, amely aztán kettejük között folyik a bajnoki trófea elhódításáért.

A menetrendszerű nyári vígjátékban Will Ferrell (A híres - Ron Burgundy legendája, Mi a manó?) és Robert Duvall (Fegyvertársak) húznak focicsukát, hogy gyilkos csatát vívjanak a kölykök fociligájában.

Az Amerikai pite 3.-at is jegyző Jesse Dylan (Bob Dylan énekes fia) 45 millió dollárból forgatott filmje szolid sikert aratott Észak-Amerikában. Mivel a főszereplő Will Ferrell már igazi szupersztár, ezért minden esély megvolt egy nagyobb bevételre, ám végül ezúttal is bebizonyosodott, hogy mivel a focinak még nincsenek nagy hagyományai Amerikában, ezért ilyen témájú film nem arathat akkora sikert, mintha baseball vagy amerikai foci lenne a témája.

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: siz

Rendezte:
Jesse Dylan

Forgatókönyv:
Leo Benvenuti, Steve Rudnick

Operatőr:
Lloyd Ahern, Donald E. Thorin

Zene:
Mark Isham, David Newman

Szereplők:
Will Ferrell, Robert Duvall, Mike Ditka, Kate Walsh, Musetta Vander, Dylan McLaughlin, Josh Hutcherson

Műfaj:
vígjáték, családi

Játékidő:
95 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Universal Pictures/Mosaic Media Group

Hazai moziforgalmazó:
Universal Pictures

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek