Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Pánikfalva

Panique au village

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Magyarországi premier: 2009. szeptember 17.

Cowboy és Indián profi katasztrófa-előidézők. Amint valami ötletük támad, felkészülhetünk a teljes káoszra. Ezúttal Lovat szeretnék felköszönteni születésnapja alkalmából. Mi legyen az ajándék? Egy saját kezűleg készített grillsütő! Szép gondolat, csakhogy a megrendelésükbe hiba csúszik: 50db helyett 50 milliárd téglát szállítanak ki számukra. Ez már nem szülinap, hanem cunami. Ló háza eltűnik és összeomlik a tűzifa-hegy alatt. Újra kell építeni! Ezt hívják születésnapnak? Ráadásul Ló a tervei ellenére, a nevezetes napon a szeretett kancát, Madame Longrée-t sem nyerheti el, aki a szomszédos konzervatóriumban ad zongoraleckéket.

Ehelyett meg kell küzdenie néhány lehetetlen tengeri lénnyel, egy ideges medvével, három örült tudóssal és egy pszichopatával. Utazás a föld középpontja felé, kis kitérővel az örök hó birodalmába és a tengeralatti világba, amely a kis falut és lakóit olyan pánik átéléséhez vezeti, amit addig nem ismerhettek.

Rendezte:
Stephane Aubier, Vincent Patar

Forgatókönyv:
Stephane Aubier, Vincent Patar

Eredeti hangok:
Stephane Aubier, Jeanne Balibar, Frédéric Jannin, Bouli Lanners, Benoît Poelvoorde, Christelle Mahy, Eric Muller, Alexandre von Sivers

Műfaj:
animációs, vígjáték

Játékidő:
75 perc

Ország:
Franciaország, Belgium, Luxemburg

Gyártó:
Beast Production

Hazai moziforgalmazó:
Szuez Film Kft.

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek