Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Pánik

60% / 1 szerkesztő
80% / 1 olvasó
Magyarországi premier: 2008. március 6.

Zsuzsi (Gubik Ági) harminc éves korára mindent elért, amire egy ember csak vágyhat: jól fizető állás, szép autó, saját lakás és mindent elsöprő szerelem. Aztán egy szép napon a fiatal PR igazgató lány arra ébred, hogy a szobájában minden mozogni kezd: a fotel elindul az ajtó felé, a szekrény az ablak felé…  Nem kap levegőt. „Hú, szívroham.”

Amikor még szerelme, Kirill (Kolovratnik Krisztián) is elhagyja, önként bevonul a Pánik Klinikára. Itt a rendkívül ambíciózus terapeuta (Schell Judit) karmai közé kerül, aki különböző módszerekkel, technikákkal próbálja kezelni őt és a klinika többi pánikbetegét.
Csoportterápia. Zsuzsi tehát látszólag nincs egyedül többé.

A falakon túl persze mindenki teljesen normális: Zsuzsi anyja (Bánsági Ildikó) és barátnője (Egri Márta), leküzdhetetlen vásárlási- és kalandlázban ég, a barátnő kisgyermekes lánya (Ónodi Eszter) gyermekét túlzóan féltő kismama parától szenved, Zsuzsi öccse (Valcz Péter) pedig csak anyjukat szeretné megszabadítani a mamát felfaló szörnyetegtől… És a felbukkanó szuperkemény zsaruk (Thuróczy Szabolcs, Kovács Lehel) is tartogatnak némi meglepetést.

Zsuzsi választhat: éli tovább a profi lelkibetegek életét vagy megrázza magát és feláll. Vajon sikerül neki?

Rendezte:
Till Attila

Forgatókönyv:
Till Attila

Operatőr:
Pohárnok Gergely

Szereplők:
Gubik Ági, Schell Judit, Bánsági Ildikó, Egri Márta, Thuróczy Szabolcs, Kovács Lehel, Kolovratnik Krisztián, Ónódi Eszter, Valcz Péter, Stefanovics Angéla

Műfaj:
vígjáték, dráma, romantikus

Ország:
Magyarország

Hazai moziforgalmazó:
Hungaricom

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek