Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Pán Péter - Visszatérés Sohaországba

Return to Never Land

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Ősbemutató: 2002. február 10. - USA
Amerikai premier: 2002. február 15.
Magyarországi premier: 2002. március 28.

Mi kell az igazi meséhez? Hit, bizalom és tündérpor! Mindenki tudja ezt, aki találkozott már a csodás, elvarázsolt sziget, Sohaország lakóival. A duzzogós tündér, Csingiling, a minden kópéságra kész Pán Péter, a gonosz Hook kapitány és bamba bandája még mindig ott él, és még mindig várja régi barátjukat, Wendyt, a kislányt.

Ám az idő csak Sohaországban mozdulatlan, kinn a világban viszont változik, és néha rosszabbra. A II. világháború idején az immár felnőtt Wendy férje bevonul, és kénytelen magára hagyni feleségét és két kisgyerekét. London bombázása idején nem csoda, hogy kislánya, Jane nem hisz sem a mesékben, sem a csodás tündérvilágban, amelyről anyja beszél elalvás előtt. Ám egy éjszaka kalózhajó jelenik meg London egén, horgonyt vet a házuk felett, a marcona legénység zsákba gyömöszöli Jane-t, és messze röpül vele. Irány Sohaország, ahol Jane-nek Pán Péterrel és barátaival, valamint egy mókás kedvű óriáspolippal összefogva kell megleckéztetnie a rettenhetetlenül gonoszkodó kalózt, a kampókezű Hook kapitányt.

Walt Disney egyik legszebb meséje az első részhez méltó kedvességgel és humorral folytatódik a 20 millió dollárból készült Visszatérés Sohaországban.

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: ismeretlen és siz

Rendezte:
Robin Budd és Donovan Cook (se

Forgatókönyv:
Temple Mathews

Vágó:
Anthony F. Rocco

Zene:
Joel McNeely

Eredeti hangok:
Harriet Owen (hang), Blayne Weaver (hang), Corey Burton (hang), Jeff Bennett (hang), Kath Soucie (hang), Andrew McDonough (hang), Roger Rees (hang), Spencer Breslin (hang), Bradley Pierce (hang)

Műfaj:
rajzfilm

Játékidő:
72 perc

Ország:
amerikai-kanadai-ausztrál

Gyártó:
Walt Disney Pictures

Hazai moziforgalmazó:
InterCom

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek