Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Padlógáz

Autobahnraser

Nem láttuk.
30% / 1 olvasó
Magyarországi premier: 2004. június 17.

Egy őrült fiatalokból összeverődött banda, az eszeveszett sebesség megszállottjai, feltuningolt autóikkal rendszeres versenyeket szerveznek az autópályán. Az életveszélyes illegális futamokat azonban az utóbbi időben gyakran zavarják meg a közlekedés-rendészetiek. A rendőrök igazából azokat a high-tech felszereltségű autótolvajokat üldözik, akik ritka sportkocsikat nyúlnak le a sztrádán haladó kamionokból. A zsaruk azonban több hetes nyomozás után sem tudnak egyebet felmutatni, mint jó pár járőrkocsi-roncsot - és egy megoldhatatlannak tűnő bűntényt. Schmitt-Janke (Thomas Heinze) parancsnok minden erőt az autólopási esetekre összpontosít, és megbízza az újonc Karl-Heinzt (Luke Wilkins), hogy vegyen részt az illegális autóversenyeken. Ám a srácnak van egy problémája: Audi TT Quattrója egy rozsdás csotrogány. A versenyen első látásra beleszeret a gyönyörű Nickibe (Henriette Richter-Röhl), aki egy villámgyors BMW M3 másodpilótája. Karl-Heinz jóformán azonnal beépül a “laza pasik, spéci verdák és a trendi csajok” világába, és miután ott találja magát Nicki mellett egy Mustanggal repeszteni, már nem is vágyik másra.

Aztán megint feltűnnek a autótolvajok, ezúttal egy Ferrarit, egy Maseratit, egy Lamborghinit és egy Vipert lovasítanak meg. Karl-Heinz és új barátai akcióba lépnek: el kell kapniuk a tolvajokat, különben soha nem száguldozhatnak szabadon az autópályán anélkül, hogy összetűzésbe kerülnének a rendőrökkel azon az egyetlen helyen, ahol sebességkorlátozás nélkül repeszthetnek.

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: siz

Rendezte:
Michael Keusch

Forgatókönyv:
Robert Kulzer, Herman Weigel

Operatőr:
Hannes Hubach

Vágó:
Alexander Berner, Stefan Essl

Szereplők:
Luke Wilkins, Niels-Bruno Schmidt, Kristian Kiehling, Alexandra Neldel, Henriette Richter-Röhl, Manuel Cortez, Franz Dinda, Collien Fernandes

Műfaj:
akció

Játékidő:
83 perc

Ország:
Németország

Gyártó:
Constantin Film

Hazai moziforgalmazó:
Best Hollywood

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek