Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Összekutyulva

The Shaggy Dog

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Amerikai premier: 2006. március 10.
Magyarországi premier: 2006. május 11.

Dave Douglas, a munkamániás kerületi ügyész (Tim Allen) kapja meg az utóbbi időszak legtöbb indulatot és sajtófigyelmet kiváltó ügyét: egy tiltott állatkísérletek folytatásával vádolt laboratórium védelmét. Felesége (Kristin Davis) és gyerekei eddig sem sokat látták a családfőt, de ez az ügy még messzebb sodorja Dave-et szeretteitől.

Ráadásul egy szerencsétlen véletlen folytán megfertőződik egy szupertitkos, genetikai mutációt előidéző szérummal. A szérum egy több száz éves, tudományos szenzációt jelentő kutyától, illetve az eb harapásából származik, s ennek köszönhetően Dave egyre inkább kezd az általa cseppet sem kedvelt négylábúkra hasonlítani. Miután családja befogadja a feltűnően okos ”állatot”, ő is szembesül végre azzal, hogy családja bizony romokban hever miatta.

Dave mit sem szeretne jobban, mint újra normális életet élni, s bepótolni elszalasztott családfői kötelességeit. Addig azonban meg kell állítania a laboratórium mindenre elszánt kutatóit, márpedig a tárgyalóteremben nem tűrik a morgást és a vakarózást az ügyész urak részéről.

A film az 1959-es klasszikus családi mozi, az Egy bozontos eb modern változata.

Rendezte:
Brian Robbins

Forgatókönyv:
Cormac Wibberley és Marianne Wibberley

Operatőr:
Gabriel Beristain

Vágó:
Ned Bastille

Zene:
Alan Menken

Szereplők:
Tim Allen, Kristin Davis, Zena Grey, Danny Glover, Robert Downey Jr., Shawn Pyfromm Joshua Leonard, Jane Curtin, Philip Baker Hall

Műfaj:
családi, vígjáték

Játékidő:
98 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Shaggy Dog Productions Inc., Walt Disney Pictures, Mandeville Films, Boxing Cat

Hazai moziforgalmazó:
Fórum Hungary

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek