Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Ocean's Twelve - Eggyel nő a tét

Ocean's Twelve

Nem láttuk.
55% / 2 olvasó
Amerikai premier: 2004. december 10.
Magyarországi premier: 2004. december 23.
Magyarországi DVD premier: 2005. június 14.

A cselekmény 3 évvel a Tripla vagy semmi története után folytatódik, mikor is Danny Ocean (George Clooney) és bandája kénytelen visszatérni a színre, mivel Terry Benedictnek (Andy Garcia) sikerült megtudnia a tartózkodási helyüket, s szeretné kamatostul visszakapni a pénzét…

Mindeközben Rusty Ryan (Brad Pitt) exbarátnője, az Europol ügynök Isabel Lahiri (Catherine Zeta-Jones) ugyancsak rájuk vadászik. Kezdetét veszi a vesenyfutás az öreg kontinens műkincseiért, amelybe még egy európai mestertolvaj (Vincent Cassel) is bekapcsolódik.

Az 1960-as Ocean‘s Eleven nagysikerű 2001-es remake-jének folytatását ismét Steven Soderbergh dirigálta, melyben az első rész összes főszereplője vállalta a fellépést. George Nolfi (Idővonal) ígéretes forgatókönyvének eredeti helyszíneken történő megvalósítására 85 millió dollár állt a stáb rendelkezésére.

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: siz

Rendezte:
Steven Soderbergh

Forgatókönyv:
George Nolfi

Operatőr:
Chris Connier, Steven Soderber

Vágó:
Stephen Mirrione

Zene:
David Holmes

Szereplők:
George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon, Catherine Zeta-Jones, Andy Garcia, Don Cheadle, Julia Roberts, Casey Affleck, Scott Caan, Elliott Gould, Eddie Jemison, Bernie Mac, Carl Reiner, Vincent Cassel, Bruce Willis

Műfaj:
krimi, vígjáték

Játékidő:
125 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Warner Bros.

Hazai moziforgalmazó:
InterCom

Kritikánk a filmről

Felhasználó siz kritikája
2005. június 9.

"Tökéletes szórakozás az Ocean\'s Twelve. Bár az, hogy tizenegyről a tizenkettőre léptek, még nem jelenti azt, hogy minőségben is többet kapunk. Óceánék újabb kalandjának sok pozitívuma van: kidolgozott, fordulatos, humoros, változatos. De hogy az egész egy nagy blöff, az is elvitathatatlan."
bővebben

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek