Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Négybalkéz

What's The Worst That Could Happen?

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Amerikai premier: 2001. június 1.
Magyarországi premier: 2001. november 8.

Kevin és Max mások pénzének eltulajdonításából élnek. Kavin Caffrey (Martin Lawrence) kifinomult ízlésű profi tolvaj, a milliárdos Max Fairbanks (Danny DeVito) pedig könyörtelen üzletember, aki hozzászokott, hogy mindig megszerzi, amit akar.

Egy éjszaka Kevin abban a hitben, hogy Max nincs otthon, ki akarja rámolni a milliárdos tengerparti házát, ám alaposan melléfog: azon kapja Maxot, hogy bensőségesen habfürdőzik Miss Szeptember társaságában. Hívják a rendőrséget, és Kevint letartóztatják. Amikor a felsült tolvajt megbilincselik, Max olyat tesz, amit nem kellene: lehúzza Kevin ujjáról szerencsegyűrűjét, azt állítván, hogy az övé.

Kész is a harci helyzet. Mivel a gyűrű Kevin barátnőjéé, emberünk bármire képes, hogy visszaszerezze. A két ellenfél egyre merészebb cseleket sző a másik rovására, s újabb és újabb különös figurák bonyolódnak bele a játszmába. Kevin és Max végül olyan messzire tolják ki a kitolások határait, ami meghaladja legvadabb rémálmaikat is…

Sam Weisman (Az őserdő hőse, Párosban a városban) 45 millió dollárból megrendezett filmje elhasalt a pénztáraknál (32 millió). Martin Lawrence és Danny DeVito (átvitt és a konkrét értelemben is) fekete-fehér párosa nem működött túl jól, és maga a film fogadtatása is elég nagy érdektelenséget jelzett és jegyezhetett.

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: ismeretlen és siz

Rendezte:
Sam Weisman

Forgatókönyv:
Matthew Chapman

Operatőr:
Anastas N. Michos

Vágó:
John Axelrad, Garth Craven, Nick Moore

Zene:
Tyler Bates

Szereplők:
Martin Lawrence, Danny DeVito, John Leguizamo, William Fichtner, Glenne Headly, Bernie Mac, Larry Miller, Nora Dunn

Műfaj:
vígjáték

Játékidő:
97 perc

Ország:
USA

Gyártó:
MGM

Hazai moziforgalmazó:
InterCom

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek