Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Nász frász

License to Wed

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Amerikai premier: 2007. július 3.
Magyarországi DVD premier: 2008. január 22.

Ben Murphy (John Krasinski) és Sadie Jones (Mandy Moore) egy fiatal gyűrűs pár. Legfőbb vágyuk, hogy egy szép, hagyományos esküvőjük lehessen a helyi St. Augustine templomban. A gond azonban az, hogy a hely igencsak népszerű: az elkövetkező két évben mindössze egy szabad nap van Ben és Sadie esküvője számára.

Ez hőseinket egyáltalán nem aggasztja, ám Frank tiszteletes (Robin Williams) ferde szemmel nézi a fiatalok boldogságát. Kijelenti, hogy addig nem adja áldását Benék esküvőjére, amíg a pár át nem esik egy házasság-előkészítő gyorstanfolyamon, mely Frank tiszteletes szabadalma.

Egy jó pap holtig tanít: durva órák, gonosz házi feladatok és egy jó adag manipuláció elébe néz a fiatal pár. Ben “elbukik”, és ezzel könnyen szerelmét is elveszítheti…

Ken Kwapis rendező (Mondom vagy mondod, A szépész és a szörnyeteg, Négyen egy gatyában, The Office-sorozat) komédiájában Robin Williams újra gonoszabbik énét veszi elő.

Rendezte:
Ken Kwapis

Forgatókönyv:
Kim Barker, Tim Rasmussen, Vince Di Meglio, Wayne Lloyd

Operatőr:
Christophe Beck

Vágó:
Kathryn Himoff

Zene:
John Bailey

Szereplők:
Robin Williams, Mandy Moore, John Krasinski, Eric Christian Olsen, DeRay Davis, Christine Taylor, Peter Strauss, Rachael Harris, Angela Kinsey, Brian Baumgartner, Josh Flitter

Műfaj:
vígjáték, romantikus

Ország:
USA

Gyártó:
Warner Bros. Pictures

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek