Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Narnia krónikái: A hajnalvándor útja

The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Amerikai premier: 2010. december 10.
Magyarországi premier: 2010. december 9.

A Narnia krónikái harmadik részében Edmund és Lucy Pevensie (Skandar Keynes és Georgie Henley), kiegészülvén bosszantó unokatestvérükkel, Eustace Scrubb-bal (Will Poulter), egy festményből kitörő árvízben elmerülve egy fantasztikus narniai hajón, a Hajnalvándoron találják magukat, a világ peremének szélén.

Újból egyesítik erőiket a hajó tulajdonosával, királyi származású barátjukkal, Caspian herceggel (Ben Barnes) és az egér-harcos Cincz Vitézzel (Simon Pegg hangján), hogy egy titokzatos küldetésbe sodródván egészen a. Magányos Szigetekig, sőt azon túl jussanak.

Varázslatos útjuk próbára teszi a szívüket és a lelküket, ahol a három gyerkőcnek szembe kell néznie a mágikus Dufflepuds-szal (Roy Billing), baljóslatú rabszolga kereskedőkkel, üvöltő sárkányokkal és elvarázsolt, láthatatlan lényekkel.

Csupán egyetlen, teljesen felderítetlen út vezet Aslan országába, melynek során elképesztő átváltozásoktól sem mentesen nyílik lehetőségük Narnia megmentésére, ahol félelmetes és lenyűgöző lények, valamint a kifürkészhetetlen sors jelenti számukra a legnagyobb ellenséget.

Michael Apted (Amazing Grace, Most már elég!) 2006-ban rendezett utoljára mozifilmet, most a megfilmesített Narnia krónikái harmadik részével (Narnia Krónikái - Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény, Narnia Krónikái - Caspian herceg), A hajnalvándor útjával tér vissza a mesék birodalmába, amely C. S. Lewis regénysorozatának ötödik kötetén alapul.

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: Szilvási Krisztián

Rendezte:
Michael Apted

Forgatókönyv:
C.S. Lewis regényéből Christopher Markus, Stephen McFeely és Michael Petroni

Operatőr:
Dante Spinotti

Vágó:
Rick Shaine

Zene:
David Arnold

Szereplők:
Ben Barnes, Skandar Keynes, Georgie Henley, Will Poulter, Laura Brent, Simon Pegg (hang), Gary Sweet, Arthur Angel, Tony Nixon, Shane Rangi, Liam Neeson (hang)

Műfaj:
fantasy

Ország:
Anglia

Gyártó:
Fox 2000 Pictures, Twentieth Century Fox Film Corporation, Walden Media

Hazai moziforgalmazó:
InterCom

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek