Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Nagyon vadon

Open Season

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Amerikai premier: 2006. szeptember 29.
Magyarországi premier: 2006. november 9.

Ne vaduljunk! Boog, a szelíd grizzly csak ennyit kér, egyébként boldogan éli a kisvárosi sztárok mindennapi életét: este fellép a helyi természetrajz-show-ban, aztán nyugovóra tér gazdája és nevelője garázsában, ahol szívből etetik és szeretik. Állati ösztöneit mélyen eltemette, és semmiért sem cserélné el a civilizáció örömeit.

Ám egyszer mégis megszólal a vadon szava: méghozzá fülsértően, hadarva és össze-vissza. Ugyanis egy félszarvú szarvastól ered, aki dilis fejébe vette, hogy megmenti a nagy mackót, és visszavezeti az erdőbe. Terve végül sikerül, így az állati ösztöneitől megszabadult medve és a négyballábas szarvas visszajut az erdőbe: éppen három nappal a vadászidény kezdete előtt.

A természet is tévedhet: a két állat kicsit sem illik össze, mégis együtt kénytelenek menekülni, miközben nemcsak egy nagyon vad vadász lohol a nyomukba, hanem arra is rá kell jönniük, hogy az ő erdejükből valószínűleg rég kiköltöztek a normális állatok.

Kalandjaik során találkoznak heves borzzal, mániákus kacsával, pánikbeteg kakassal, egy tarajos süllel, akik csak egy ölelésre vágyik, meg a vadon legveszedelmesebb bandájával: egy csapat mókussal. Az erdő különös vidék, és nem könnyű benne boldogulni sem szarvasnak, sem medvének. Bocs.

Rendezte:
Roger Allers, Jill Culton és Anthony Stacchi

Forgatókönyv:
Steve Bencich és Ron J. Friedman

Vágó:
Pam Ziegenhagen

Zene:
Ramin Djawadi

Eredeti hangok:
Eredeti hangok: Martin Lawrence, Ashton Kutcher, Debra Messing, Billy Connolly, Gary Sinise, Patrick Warburton, Jon Favreau

Műfaj:
animációs, vígjáték

Ország:
USA

Gyártó:
Sony Pictures Animation

Hazai moziforgalmazó:
InterCom

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek