Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Muppets

The Muppets

85% / 2 szerkesztő
80% / 1 olvasó
Amerikai premier: 2011. november 23.
Magyarországi premier: 2012. január 12.

Walter (Jim Parsons), a világ legnagyobb Muppet-rajongója. Barátaival, Gary-vel (Jason Segel) valamint Mary-vel (Amy Adams) közös Los Angeles-i nyaralásuk során döbben rá, hogy egy Tex Richman (Chris Cooper) nevű olajbáró gonosz tervet forral kedvenceik ellen.

A Muppet Színház alatt ugyanis nemrégiben bőséges mennyiségű olajat fedeztek fel, ezért Richman le akarja rombolni a népszerű figurák egykori fellépőhelyét. Hogy összegyűjtsenek 10 millió dollárt, amely a színház megmentéséhez szükséges, elhatározzák, hogy színpadra állítják minden idők legnagyobb Muppet Show-ját. A cél érdekében Walter, Mary és Gary Breki-hez fordulnak segítségért, és megpróbálják újra összetrombitálni a Muppeteket, akik immáron külön utakon járnak.

Topi Maci egy reno-i kaszinóban lép fel egy Moopets nevű bandával; Miss Röfi XL-méretű divattervezőként dolgozik a párizsi Vogue-nál; Gonzó időközben nagyteljesítményű vízvezetékekben utazó mágnássá nőtte ki magát, míg Animal, az őrült dobos jelenleg egy Santa Barbara-i rehabilitációs klinikán tevékenykedik, mint düh-menedzser. Breki és a három jóbarát így meglehetősen nagy bábba… akarom mondani fába vágták a fejszéjüket, ezért kérdésessé válik, vajon sikerül-e újra összehozniuk a teljes stábot, hogy egy őrült show keretében megmentsék a Muppet Színházat?

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: Szilvási Krisztián

Rendezte:
James Bobin

Forgatókönyv:
Jason Segel és Nicholas Stoller

Operatőr:
Don Burgess

Vágó:
James M. Thomas

Zene:
Christophe Beck

Szereplők:
Jim Parsons, Jason Segel, Amy Adams, Chris Cooper, Rashida Jones, Mila Kunis, Selena Gomez, Emily Blunt, Neil Patrick Harris, Zach Galifianakis, Jack Black, Billy Crystal, John Krasinski

Műfaj:
vígjáték, zenés

Ország:
USA

Gyártó:
Walt Disney Pictures, Mandeville Films, Muppets Studio

Hazai moziforgalmazó:
InterCom

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek