Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Mr. Magoo

Mr. Magoo

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Amerikai premier: 1997. december 25.
Magyarországi premier: 1998. július 23.

Mr. Magoo (Leslie Nielsen), a konzervkirály az orráig se lát, tekintete mégis mindig a jövőbe mered. Tiszta jó szándék vezeti, amikor lehetővé teszi a híres rubin, Kurisztán Csillaga bemutatását. Ám ármányos betörők megfújják az ékkövet, és nemcsak hősünk, hanem a szerencse is vaksi.

A drágakő végül úgy kerül vissza, hogy Magoo észre sem veszi. Így lesz egyszerre bűnözők és rendőrök célpontja, gyanúsított és becsületes megtaláló. Közben kibontakozik egy szerelem, melyben még egy ponty is szerepet kap, az év nagy operaelőadását elfújja a szél, és a gengszterparti során egy fontosnak látszó béka teljesen elázik.

Stanley Tong rendező (Rendőrsztori 3-4.) filmje az 1964-65-ös rajzfilmsorozattal népszerűvé vált címszereplő első és egyelőre egyetlen nagyjátékfilmes adaptációja, mely nem aratott túl nagy sikert bemutatásakor: mindössze 21 millió dollár értékben váltottak jegyet a Disney-filmre.

Rendezte:
Stanley Tong

Forgatókönyv:
Pat Proft, Tom Sherohman

Operatőr:
Jingle Ma

Zene:
Michael Tavera

Szereplők:
Leslie Nielsen, Kelly Lynch, Matt Keeslar, Stephen Tobolowsky, Ernie Hudson, Jennifer Garner, Malcolm McDowell, Miguel Ferrer

Műfaj:
vígjáték

Játékidő:
87 perc

Ország:
USA

Kritikánk a filmről

Felhasználó Hubay József kritikája
1998. július 24.

"Rajzasztalról indulunk, mindenki megismerheti a rajzfilmfigura Mr. Magoot. Dicséretes átváltással folytatódik, egyszercsak átúszik a kép a valóságba, és sajnos elkezdődik a film..."
bővebben

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek