Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Mother and Child

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Ősbemutató: 2009. szeptember 14., Torontói Nemzetközi Filmfesz
Amerikai premier: 2010. május 7.

Csaknem negyven évvel ezelőtt egy 14 éves lány lefeküdt egy fiúval, teherbe esett, majd megszülető gyermekét örökbe adta. A jelenben 3 gyökeresen különböző nőt látunk, azonban közös bennük, hogy mindegyikük szeretné egészséges kontroll alatt tartani az életét.

Elizabeth (Naomi Watts) okos és sikeres ügyvéd, aki testét gyakran előnyszerzés céljára használja fel. Minden alkalommal, amikor úgy érzi, hogy már nem képes uralni a helyzetet, szexuális vonzerejét veti latba, legyen az akár a főnöke (Samuel L. Jackson), vagy éppen a férje (Marc Blucas), akire túlságosan nyomul a szomszédnő (Carla Gallo).

Karen-nek (Annette Bening), a megkeseredett egészségügyi szakembernek nyilvánvalóan nagy szíve van, ám soha nem mutatja meg senkinek. Lemondott a lányáról, amikor az még csak 14 éves volt, és ezt azóta sem tudta kiheverni - s ez a keserűség készteti azóta is arra, hogy mindenkit elmarjon maga mellől, még azt az udvarias férfit is a munkahelyén (Jimmy Smits), aki tagadhatatlanul vonzódik hozzá.

Végül Lucy (Kerry Washington), aki képtelen volt teherbe esni a férjétől, belekezd egy örökbefogadási procedúrába, hogy megvalósítsa magának azt a családot, amelyre mindig is vágyott.

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: Szilvási Krisztián

Rendezte:
Rodrigo García

Forgatókönyv:
Rodrigo García

Operatőr:
Xavier Pérez Grobet

Vágó:
Steven Weisberg

Zene:
Ed Shearmur

Szereplők:
Annette Bening, Eileen Ryan, Samuel L. Jackson, Naomi Watts, Cherry Jones, Kerry Washington, David Ramsey

Műfaj:
dráma

Játékidő:
125 perc

Ország:
USA, Spanyolország

Gyártó:
Everest Entertainment, Cha Cha Cha, Mockingbird Pictures

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek