Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Motel

Hostel

Nem láttuk.
75% / 2 olvasó
Amerikai premier: 2006. január 6.
Magyarországi premier: 2006. március 23.
Magyarországi DVD premier: 2006. július 18.

Európa a veszélytelen, boldog kalandot, Kelet-Európa ráadásul misztikus vidéket, és könnyen kapható, bombázó csajokat jelent - Paxton és Josh, a két amerikai főiskolás legalábbis így gondolja. Így amikor hátizsákos vándorlásaik során egy alkalmi útitársuk egy isten háta mögötti motelbe invitálja őket, nem haboznak, hanem gyorsan elfogadják a meghívást.

A könnyű lányokkal kapcsolatos álmaik hamar valóra is válnak - talán túl hamar is ahhoz, hogy ne legyen gyanús: és a srácok kénytelenek rájönni, hogy a távozásuk már nem lesz ilyen könnyű. A motel, ahova érkeztek a legsötétebb, legfélelmetesebb emberi ösztönök valóra váltásának helye.

A szűk folyosók mélyén, a zegzugos pince félhomályában, a szobák rejtekében borzasztó dolgok lesnek rájuk. Itt nem természetfölötti veszélyektől kell tartaniuk, hanem az emberi természettől: és annál, úgy látszik, nincs kegyetlenebb és nincs félelmetesebb.

Rendezte:
Eli Roth

Forgatókönyv:
Eli Roth

Operatőr:
Milan Chadima

Vágó:
George Folsey Jr.

Zene:
Nathan Barr

Szereplők:
Jay Hernandez, Derek Richardson, Eythor Gudjonsson, Jan Vlasák, Barbara Nedeljáková

Műfaj:
horror

Játékidő:
95 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Hostel LLC, International Production Company, Raw Nerve

Hazai moziforgalmazó:
InterCom

Kritikánk a filmről

Felhasználó Olórin kritikája
2006. március 20.

"Vériszamos, kegyetlenül brutális slasherrel állunk szemben, ennek megfelelően kár is volna nagy szavakat vesztegetni a forgatókönyvre vagy a szereplőkre (...) A Motel egy olyan film, amiben kár is volna bármilyen értelmet, intelligenciát, mondanivalót vagy drámát keresni, célja pusztán az, hogy moziban ritkán látott, brutális jelenetsorokkal borzolja a nézők idegeit – és e téren kifogástalanul működik is."
bővebben

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek