Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Csajok Monte Carloban

Monte Carlo

60% / 1 szerkesztő
Nincs értékelés.
Amerikai premier: 2011. július 1.
Magyarországi DVD premier: 2011. november 9.

A fiatal Grace (Selena Gomez), aggodalmaskodó mostohatesója, Meg (Leighton Meester) és legjobb barátnője, Emma (Katie Cassidy) végre valóra válthatják álmukat a kitartó spórolásoknak és gyűjtéseknek köszönhetően, hogy Párizsba utazzanak, ahol aztán minden elképzelésük egy őrült nagy, hihetetlen kalamajkába fordul.

Párizsba érve azonban valahogy nem úgy tűnik lefoglalt szállodai szobájuk, mint a prospektusokban, ráadásul turistacsoportjukat is lótva-futva követik nevezetességtől nevezetességig. Az Eiffel-toronynál el is veszítik a többieket, s az eső elől egy elegáns hotelbe menekülnek, ahol Grace-t összetévesztik egy elkényeztetett angol örökösnővel, Cordelia Winthrop Scott-tal (szintén Selena Gomez), és máris inasok és alkalmazottak hada kezd nyüzsögni körülöttük.

Ám mielőtt a lányoknak lehetősége nyílna arra, hogy bebizonyítsák a tévedést, és felfedjék valódi kilétüket, még szinte fel sem eszmélhetnek, máris Monte Carlo-ban találják magukat. Ettől a ponttól kezdve pedig az általuk eltervezett vakáció valódi kalandokba, tűzijátékkal spékelt romantikába és az elmaradhatatlan paparazzikba fordul, hogy aztán végül a valódi Cordelia is feltűnjön a színen…

Thomas Bezucha (Kőkemény család) filmje Jules Bass Headhunters című regénye nyomán készült, melyet Monaco és Párizs mellett részben Budapesten forgattak.

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: Szilvási Krisztián

Rendezte:
Thomas Bezucha

Forgatókönyv:
Jules Bass regénye alapján Thomas Bezucha, April Blair és Maria Maggenti

Operatőr:
Jonathan Brown

Vágó:
Jeffrey Ford

Zene:
Michael Giacchino

Szereplők:
Selena Gomez, Katie Cassidy, Leighton Meester, Cory Monteith, Andie MacDowell, Brett Cullen, Amanda Fairbank-Hynes, Haumann Máté, Árpa Attila

Műfaj:
vígjáték, romantikus

Játékidő:
109 perc

Ország:
USA, Magyarország

Gyártó:
Fox 2000 Pictures, Blossom Films, Mid Atlantic Films, New Regency Pictures, Regency Enterprises, Wal

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek