Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Mission: Impossible 3.

Mission: Impossible III

70% / 1 szerkesztő
45% / 2 olvasó
Amerikai premier: 2006. május 5.
Magyarországi premier: 2006. május 4.
Magyarországi DVD premier: 2006. november 7.

Ethan Hunt, a szuperügynök (Tom Cruise) és csapata harmadszor is visszatér a mozikba.

A veszélyt ezúttal egy rejtélyes és rendkívül veszélyes gonosztevő, Owen Davian (az Oscar-díjas Philip Seymour Hoffman) jelenti, aki nem a világot fenyegeti elsősorban – hanem Hunt frissen eljegyzett, elragadóan bájos menyasszonyát (Michelle Monaghan). A küldetés tehát nem csak lehetetlen, de személyes is, a feltételek pedig jóval halálosabbak a megszokottnál.

Az elképesztően látványos, és fordulatokkal tűzdelt akciófilmet a Lost - Eltűntek és az Alias sikersorozatok kiagyalója, J. J. Abrams rendezte, és a tőle megszokott módon jó néhány igazi meglepetést tartogat a nézők számára.

Rendezte:
J.J. Abrams

Forgatókönyv:
Bruce Geller, J.J. Abrams

Operatőr:
Daniel Mindel

Vágó:
Maryann Brandon, Mary Jo Markey

Zene:
Michael Giacchino

Szereplők:
Tom Cruise, Philip Seymour Hoffman, Michelle Monaghan, Ving Rhames, Laurence Fishburne, Billy Crudup, Jonathan Rhys Meyers, Maggie Q

Műfaj:
akció, thriller

Játékidő:
126 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Paramount Pictures, Cruise/Wagner Productions

Hazai moziforgalmazó:
UIP - Duna Film

Kritikánk a filmről

Felhasználó Olórin kritikája
2006. május 5.

"A lehetetlen küldetés definíciója: egy elsőfilmes rendező drámai(nak szánt) elemekkel is gazdagított akciófilmjében érdemi színészi játékra bírni Tom Cruise-t. (...) Brian De Palma klasszikus jellegű suspense thrillere és John Woo szenvedélyes, romantikus akcióorgiája után Abrams se íze-se bűze iparosmunkája a sorozat eddigi leggyengébb részeként marad majd meg a nézők emlékezetében – ha ugyan megmarad, mert ezt semmi nem garantálja. "
bővebben

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek