Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Miről álmodik a lány?

What a Girl Wants

Nem láttuk.
20% / 1 olvasó
Amerikai premier: 2003. március 27.
Magyarországi premier: 2003. szeptember 4.
Magyarországi DVD premier: 2004. február 24.

A férfinek el kellett hagynia szeretőjét, mert arisztokrata családja nem engedhette meg magának a botrányt. Évekkel később a szerelemgyerek Daphne (Amanda Bynes) arról álmodozik, hogy egy napon megismerheti sosem látott édesapját. Egy hirtelen elhatározással 17. születésnapján egyedül Londonba utazik felkeresni a papát. Nem kis meglepetésére a férfi élvonalbeli politikus, Lord Henry Dashwood (Colin Firth).

Amikor Henry bevezeti számára ismeretlen lányát a társasági életbe, Daphne megjelenése és harsány viselkedése már-már aláaknázza a férfi politikai karrierjét. Hogy ne veszélyeztesse apja választási győzelmét, Daphne elnyomja természetes énjét, hamisítatlan elsőbálozóvá alakul át, és tisztességes lány módjára jelenik meg a brit társasági eseményeken.

Ahhoz azonban még Henry támogatása sem elegendő, hogy apja menyasszonyának és féltékeny lányának áskálódásaival megbirkózzon. Ian (Oliver James), az elbűvölő és a társasági életben járatlan helyi zenész segítségével Daphne megkísérli bebizonyítani, hogy a szeretet - és a megfelelő etikett - legyőz minden akadályt, de időközben képtelen megbarátkozni kialakuló énjével is. Minél jobban igyekszik apja lányává válni, annál inkább fel kell adnia önmagát.

Rendezte:
Dennie Gordon

Forgatókönyv:
Jenny Bicks

Operatőr:
Andrew Dunn

Vágó:
Chuck McClelland

Zene:
Rupert Gregson-Williams

Szereplők:
Amanda Bynes, Colin Firth, Oliver James, Kelly Preston, Eileen Atkins, Anna Chancellor, Jonathan Pryce

Műfaj:
vígjáték, romantikus

Játékidő:
105 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Warner Brothers

Hazai moziforgalmazó:
InterCom

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek