Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Mint hal a vízben

La vida de los peces

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Ősbemutató: 2010. június 10., Chile
Magyarországi premier: 2011. június 7.

Ki ne játszott volna el azzal a gondolattal, hogy mi lett volna, ha valamit másképp csinál a múltban? A 33 éves Andrés (Santiago Cabrera) tíz év távollét után tér vissza fiatalkorának színhelyére, ahol felbukkan régi barátjának születésnapi buliján. Már épp indulni készül, de valaki vagy valami mindig visszahúzza. Leginkább régi szerelmével, Beatriz-szel (Blanca Lewin) való újbóli találkozás készteti maradásra, akivel anno homályos körülmények között szakadt meg a kapcsolatuk.

Vajon sikerül túllépniük a múlt hibáin vagy az újrakezdés csak hiú ábránd marad? Matías Bize rendező kizárólag dialógusok segítségével meséli el ezt a nagyon emberi történetet. Szép lassan, beszélgetésről beszélgetésre tudunk meg egyre többet a szereplők viszonyairól, a múlt eseményeiről és a személyes drámákról. Megható alkotás, mely érzéseket kelt bennünk, emlékeket idéz fel és ráébreszt minket arra, mennyire törékenyek is emberi kapcsolataink.

Rendezte:
Matías Bize

Forgatókönyv:
Matías Bize és Julio Rojas

Operatőr:
Bárbara Álvarez

Vágó:
Javier Estévez

Zene:
Diego Fontecilla

Szereplők:
Santiago Cabrera, Blanca Lewin, Antonia Zegers, Victor Montero, Sebastián Layseca, Juan Pablo Miranda, Luz Jiménez, María Gracia Omegna

Műfaj:
dráma

Játékidő:
84 perc

Ország:
Franciaország, Chile

Gyártó:
Ceneca Producciones

Hazai moziforgalmazó:
Cinefil Co és a magyarhangya

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek