Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Mini's First Time

Mini's First Time

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Amerikai premier: 2006. július 14.

Mini (Nikki Reed) már régóta adózik kimondhatatlan megvetéssel dúsgazdag, ám szeretetre képtelen és szeszfüggő anyjának, Diane-nek (Carrie-Anne Moss), de csak most körvonalazódik benne egy kíméletlenül ördögi, szadista terv: válogatott eszközökkel fogja az őrületbe kergetni a nem éppen szentéletű mamát.

Kapóra is jön neki mostohapapája, Martin (Alec Baldwin), akit rövid úton ujjai köré csavar, és rábeszél, hogy vegyen részt kegyetlen bosszúhadjáratában. Botrányos szerelmi afférjuk végre kellő okot szolgáltathatna az anyukának, hogy kényszerzubbonyba bugyolálva elszállítsák.

Az események akkor vesznek tragikus fordulatot, és a családi összeesküvés akkor csap át véresen komoly válsághelyzetbe, amikor az asszony hirtelen elhalálozik. John Garson, az ifjú nyomozó (Luke Wilson) azonnal elkezdi kivizsgálni az ügyet, a furcsa páros pedig aljas sárdobálózásba kezd egymás ellen, természetesen a másikra hárítva a bűntény felelősségét…

Az elsőfilmes Nick Guthe a rendezője és a forgatókönyvírója ennek a tabudöntögetően vakmerő fekete komédiának, melyhez a címszerepet alakító fiatal tinifelfedezett, Nikki Reed (Tizenhárom, Dogtown urai) mellett világsztárok asszisztálnak, s melynek egyik producere a jeles színész, Kevin Spacey.

Rendezte:
Nick Guthe

Forgatókönyv:
Nick Guthe

Operatőr:
Dan Stoloff

Vágó:
Michael Ruscio

Zene:
Cato

Szereplők:
Nikki Reed, Alec Baldwin, Carrie-Anne Moss, Luke Wilson, Jeff Goldblum,

Műfaj:
vígjáték, krimi

Játékidő:
91 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Bold Films, Trigger Street Productions

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek