Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Minden végzet nehéz

Something's Gotta Give

80% / 1 szerkesztő
60% / 1 olvasó
Amerikai premier: 2003. december 12.
Magyarországi premier: 2004. március 25.
Magyarországi DVD premier: 2004. szeptember 14.

Az ideális nőnek hosszú combja, pompás alakja, mindig jó kedve van, folyton szexre éhes, és legalább harminc évvel fiatalabb nálam - ez Harry Langer (Jack Nicholson) életfilozófiája. A zeneipar mindentudó cápája falja a nőket, de kizárólag a huszonéveseket. Imádja őket, imádja az irigy tekinteteket, és élvezi, hogy őt is élvezik. Legújabb zsákmánya, Marin (Amanda Peet) nem rosszabb a szokásosnál: vagyis bombázó. A lány anyjának házában töltik a hétvégét, amikor egyszerre több baj is történik:

1. Betoppan a lány anyja (Diane Keaton).
2. Harry infarktust kap; ha nem is súlyos az ügy, úgy tűnik egy ideig ápolásra szorul, és fel kell hagynia eddig megszokott életformájával. Az örökifjú playboy tehát egyszerre kénytelen rengeteg olyan bajjal szembesülni, amit korábban sosem viselt volna el. Kénytelen tűrni, hogy ápolják, mindezt egy idegen házban, méghozzá egy olyan nőtől, akinek ráncos a bőre!

Ha ez még nem volna elég, beüt az igazi istencsapása: beleszeret barátnője anyjába, aki biztosan harminc fölött van. Az már csak a ráadás, hogy ezügyben egy vetélytárssal, az orvosával (Keanu Reeves) is számolnia kell.

Rendezte:
Nancy Meyers

Forgatókönyv:
Nancy Meyers

Operatőr:
Michael Ballhaus

Vágó:
Joe Hutshing

Zene:
Hans Zimmer

Szereplők:
Jack Nicholson, Diane Keaton, Keanu Reeves, Amanda Peet, Frances McDormand, Jon Favreau

Műfaj:
vígjáték, romantikus

Játékidő:
128 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Columbia Pictures

Hazai moziforgalmazó:
InterCom

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek