Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Milliókért a pokolba

3000 Miles to Graceland

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Amerikai premier: 2001. február 23.
Magyarországi premier: 2002. szeptember 19.
Magyarországi DVD premier: 2003. január 29.

Las Vegasban a nemzetközi Elvis-hét alkalmából nyüzsögnek a Presley-imitátorok, akik abban reménykednek, hogy a Király nyomába léphetnek.

Ám öten, Hanson, Gus, Franklin, Murphy és Michael közülük a gitártokban nem hangszert visznek, hanem gépfegyvert. Michael, az exfegyenc és dörzsölt volt cellatársa, Murphy társaikkal kirabolják a Riviéra kaszinót, romokat és holttesteket hagynak maguk mögött. Három és fél millió dollárt zsákmányolnak, minden a terv szerint megy egészen addig, amíg tűzpárbaj nem bontakozik ki a rablók és az őrök között.

Egyikük holtan marad a padlón, a négy túlélő éppen hogy el tud menekülni a tetőről egy helikopterrel, amit Murphy cimborája, Jack vezet. Amikor megérkeznek rejtekhelyükre, egy motelbe, máris fellángol a vita közöttük, hogy miképpen osszák el a pénzt, s végül a társak teteme a sivatagba kerül.

Amikor Michael visszatér a szobába, hogy elvigye a pénzt, rájön, hogy egy fiatal kleptomániás fiú, Jesse megfújta a csomagot. Michael már találkozott Jesse-vel, anyjáról, Cybil Waingrowról nem is beszélve, a férfi ugyanis ugyanis ágyba is bújt a helybeli mutatványosok gyöngyével. Cybil már régen keresi azt a kedves férfit, aki el is tartaná, így habozás nélkül ráveszi Michaelt, hogy vigye magával őt és Jesse-t.

A kanadai határ felé tartanak, amelynek közelében él az antikvitásokkal kereskedő és pénzmosással foglalkozó Jay Peterson, akivel Michael reméli, hogy üzletet tud kötni. A helyzetet bonyolítja, hogy Murphy szintén a határ felé indul, mert vissza akarja szerezni a pénzt. Damitry és Quigley, a két seriff szintén a menekülők nyomába ered.

Rendezte:
Demian Lichtenstein

Forgatókönyv:
Richard Recco, Demian Lichtenstein

Operatőr:
David Franco

Vágó:
Michael J. Duthie

Zene:
George Thorogood és George S. Clinton

Szereplők:
Kurt Russell, Kevin Costner, Courteney Cox, Christian Slater, Kevin Pollak, Jon Lovitz, David Arquette, Howie Long, Thomas Haden Church, Ice-T, Bokeem Woodbine, Louis Lombardi

Műfaj:
krimi, vígjáték

Játékidő:
125 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Franchise Pictures, Morgan Greek Productions, Warner Bros.

Hazai moziforgalmazó:
Best Hollywood

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek