Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Micimackó

Winnie the Pooh

Nem láttuk.
70% / 1 olvasó
Amerikai premier: 2011. július 15.
Magyarországi premier: 2011. július 7.
Magyarországi DVD premier: 2011. november 9.

A régi bájjal, szellemességgel és hóbortokkal fűszerezett teljesen új alkotás lehetőséget ad egy egészen különleges találkozásra a bölcselkedő “csacsi, öreg medvével” és barátaival, Tigrissel, Nyuszival, Malackával, Kangával, Zsebibabával és végül de nem utolsó sorban, Fülessel, aki megint elhagyta a farkát. “Hm, a farok, vagy ott van, vagy nincs ott” - mondja Micimackó - “És a tiéd nincs ott…”.

Bagoly az egész társaságot egy felettébb vad kalandba keveri, melynek célja, hogy Róbert Gidát megmentsék egy képzeletbeli vádaskodástól. Úgy tűnik, nagyon zűrös nap lesz ez egy medvének, aki csupán némi mézért indult útjára. A.A. Milne öt története inspirálta a Disney klasszikusokra jellemző, kézzel rajzolt művészeti stílusban életre hívott Micimackó című egész estés animációs filmet, mely 2011 júliusában kerül a hazai filmszínházakba.

Rendezte:
Stephen J. Anderson és Don Hall

Forgatókönyv:
A. A. Milne

Operatőr:
Julio Macat

Vágó:
Lisa Linder

Zene:
Henry Jackman

Eredeti hangok:
Craig Ferguson (Bagoly hangja), Jim Cummings (Micimackó / Tigris hangja), Tom Kenny (Nyúl hangja), Wayne Knight (Papa Heffalump), Peter Cullen (Füles hangja), Gilbert Gottfried (Marley)

Műfaj:
animációs

Játékidő:
69 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Walt Disney Animation Studios

Hazai moziforgalmazó:
Fórum Hungary

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek