Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Men in Black - Sötét zsaruk 2.

Men in Black 2

Nem láttuk.
33% / 3 olvasó
Amerikai premier: 2002. július 3.
Magyarországi premier: 2002. július 18.
Magyarországi DVD premier: 2002. december 4.

Az űr söpredéke nem tágít. Továbbra is a mi szeretett Földünk a kétes hírű UFO-k kedvelt találkahelye. Az emberiség védekezni kénytelen: egy különleges ügynökség, afféle intergalaktikus idegenrendészet ügyel arra, hogy a mindenféle nyúlós, nyálas, nyeles és kétnyeles figurák közül csak a jóravalók telepedhessenek meg nálunk.

J[/b] ügynök (Will Smith) egy rutinügy felderítése kapcsán szembetalálja magát az ördögien gonosz kylothi Serleenával (Lara Flynn Boyle), aki a földön fehérnemű-modellnek álcázva bujkál.

Csupán egyvalaki segíthet neki: kénytelen megkeresni régi társát, K[/b] ügynököt (Tommy Lee Jones), akinek korábban biztonsági okokból min-den emlékét törölték, és most egy másik veszélyes kormányszervezet alkalmazottja: postás. Most tehát egy postás és egy titkosügynök feladata, hogy megmentse bolygónkat, és Földön és földön túl alkalmazza az amerikai jogérvényesítés speciális eszközeit.

Rendezte:
Barry Sonnenfeld

Forgatókönyv:
Robert Gordon és Barry Fanaro

Operatőr:
Greg Gardiner

Vágó:
Richard Pearson és Steven Weisberg

Zene:
Danny Elfman

Szereplők:
Tommy Lee Jones, Will Smith, Rosario Dawson, Rip Torn, Patrick Warburton, Lara Flynn Boyle, Johnny Knoxville, Tony Shalhoub

Műfaj:
akció, sci-fi, vígjáték

Játékidő:
84 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Sony Pictures Entertainment

Hazai moziforgalmazó:
InterCom

Kritikánk a filmről

Felhasználó siz kritikája
2003. december 29.

"Báját vesztett ironikus sci-fi orgia a még mindig remek párost alkotó, fekete gúnyába öntött Will Smith-szel és Tommy Lee Jones-szal."
bővebben

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek