Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Megérzés

Premonition

65% / 2 szerkesztő
Nincs értékelés.
Amerikai premier: 2007. március 16.
Magyarországi premier: 2007. május 10.
Magyarországi DVD premier: 2007. október 30.

Linda Hanson (Sandra Bullock) mindent megkapott az élettől: gyönyörű háza van, benne szerető férjjel és két imádnivaló kislánnyal. Tökéletes, már-már mesébe illő az élete; egész addig a napig, amíg azt a szörnyű hírt nem kapja, hogy férje, Jim (Julian McMahon) meghalt egy autóbalesetben.

Aztán mikor másnap reggel felébred, és Jim épen és egészségesen ott fekszik mellette az ágyban, elkönyveli magában, hogy ez csak egy rémálom volt – egy megrázóan élethű rémálom…

Hamarosan rádöbben, hogy amit látott, sokkal több volt, mint egy álom; és Linda világa a feje tetejére fordul, mikor szürreális események egész sora ingatja meg tökéletesnek hitt életét. Elszántan küzd, hogy megmentse a családját, és őrült versenyre kel az idővel és a végzettel, hogy megőrizze mindazt, amit ő és Jim együtt felépítettek.

A teljesen ismeretlen, eddig csak Németországban alkotó Mennan Yapo vérbeli thrillert készített, amiben legnagyobb örömünkre nemcsak az isteni Sandrát, de a frissen Szökött Abruzzit (Peter Stormare) is láthatjuk.

Rendezte:
Mennan Yapo

Forgatókönyv:
Bill Kelly

Operatőr:
Torsten Lippstock

Vágó:
Neil Travis

Zene:
Klaus Badelt

Szereplők:
Sandra Bullock, Julian McMahon, Nia Long, Amber Valletta, Peter Stormare, Marc Macaulay

Műfaj:
thriller, dráma

Játékidő:
110 perc

Ország:
USA

Hazai moziforgalmazó:
Fórum Hungary

Kritikánk a filmről

Felhasználó Szilvási Krisztián kritikája
2009. augusztus 11.

"Az már más kérdés, hogy a Megérzés nem a legjobb film. Rendben van, túlzottan rossz sem, hiszen a témája számomra nagyon érdekes (a hét random-szerűen megélt napjai). Én komálom az idősíkokkal játszadozó mozikat, a nem lineáris elképzeléseket, ahol elő kell vennie az embernek az agyát is, nem csak a látóidegrendszerét."
bővebben

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek