Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Még mindig tudom, mit tettél tavaly nyáron

I Still Know What You Did Last Summer

Nem láttuk.
40% / 1 olvasó
Amerikai premier: 1998. november 15.
Magyarországi premier: 1999. április 1.

Az első rész, a Tudom, mit tettél tavaly nyáron hatalmas sikert aratott, s még javában futott a mozikban, amikor hozzáláttak az újabb epizód kidolgozásához. Az alkotók előzetes felmérései ugyanis már jelezték, hogy ezt a filmet a tinédzserek javarésze látni akarja.

Egy év telt el azóta, hogy egy idilli amerikai kisvárosban egy őrült bestiálisan meggyilkolt néhány fiatalt. A baráti körből egyedül Julie maradt életben, és a kampókéz alaposan az eszébe véste: nincs elfelejtett bűn, valakinek előbb-utóbb mindenért bűnhődnie kell. A lány most egyetemre jár, és amikor barátnője egy rádióműsor vetélkedőjén négyszemélyes utazást nyer a Bahamákra, rövid habozás után úgy dönt, ő is a többiekkel tart.

És kezdődik a rémálomutazás: a sziget szinte teljesen elhagyott; az öreg, zeg-zugos szállodában nincs lakó a két srácon és a két lányon kívül; egy közeli kunyhóban valaki vudu varázslatra készül; közeledik a monszun, és a viharban nem lehet elhagyni a szigetet. És ekkor Julie levelet kap valahonnan, melyben csak ennyi áll: még mindig tudom, mit tettél tavaly nyáron…

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: Huby

Rendezte:
Danny Cannon

Forgatókönyv:
Trey Callaway

Operatőr:
Vernon Layton

Vágó:
Peck Prior

Zene:
John Frizzell

Szereplők:
Jennifer Love Hewitt, Freddie Prinze Jr., Brandy Norwood, Mekhi Phifer, Muse Watson, Bill Cobbs, Matthew Settle, Jeffrey Combs, Jennifer Esposito, John Hawkes

Műfaj:
horror

Játékidő:
100 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Mandalay Entertainment, Summer Knowledge LLC

Hazai moziforgalmazó:
InterCom

Kritikánk a filmről

Felhasználó Hubay József kritikája
1999. március 21.

"9 hulla, 23 ijesztegetés. Az első rész sikerén felbuzdulva pörgött rá az alkotógárda a téma folytatására, de elfelejtették megtölteni a puskájukat, s így nincs mit ellőniük."
bővebben

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek