Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Másnaposok 2.

The Hangover Part II

43% / 3 szerkesztő
60% / 2 olvasó
Amerikai premier: 2011. május 26.
Magyarországi premier: 2011. május 26.
Magyarországi DVD premier: 2011. november 30.

Négy jó barát csapott egy eszelős bulit, másnapra totális rövidzárlatra ébredt, és fejfájósan próbálta kideríteni, mi történhetett vele az előző éjjel. A Másnaposok 2009. nyarának legnagyobb mozis szenzációja lett, azóta pedig kultikus tiszteletnek örvend azok körében, akik voltak már valaha másnaposak, vagy tervezik, hogy azok legyenek.

A folytatásban ezúttal Stu (Ed Helms) mondja ki a boldogító igent, méghozzá Thaiföldön. A szesztestvérek természetesen így sem maradnak ki a mulatságból, de csalódottan kell tapasztalniuk, hogy Stu - tanulván az eddigiekből - óvatos kerti partit tervez az óriási hepajozás helyett. Ám még a legtávolabbi földrészeken is igaz a régi mondás: ember tervez, és aztán mások végeznek vele. Las Vegas semmi sem volt ahhoz képest, ami Bangkokban történhet a társasággal. A haverok így újabb agyatlan kalandok során mennek keresztül, hiszen lételemük a botrány, a káosz és pár doboz fejfájás elleni gyógyszer.

Rendezte:
Todd Phillips

Forgatókönyv:
Craig Mazin, Scot Armstrong és Todd Phillips

Operatőr:
Lawrence Sher

Vágó:
Debra Neil-Fisher, Michael L. Sale

Zene:
Christophe Beck

Szereplők:
Bradley Cooper, Zach Galifianakis, Ed Helms, Justin Bartha, Paul Giamatti, Juliette Lewis, Todd Phillips, Ken Jeong, Mike Tyson, Liam Neeson

Műfaj:
vígjáték

Ország:
USA

Gyártó:
Green Hat Films, Legendary Pictures, Living Films

Hazai moziforgalmazó:
InterCom

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek