Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Maradok

Je reste!

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Magyarországi premier: 2004. június 3.

Marie-Domenica (Sophie Marceau) és Bertrand (Vincent Perez) tökéletes párnak tűnik. De csak látszólag. Bertrand egy nemzetközi építkezési vállalat ügyeit intézi, ideje nagy részét repülőgépen tölti, s amikor nem dolgozik, kedvenc sportjának, a kerékpározásnak hódol. Bolondja a sportnak, és nem tűr beleszólást az edzésbe.

Marie-Domenica férje minden kívánságát teljesíti, törődik a fiuk taníttatásával, saját vágyai és álmai háttérbe szorulnak, de érezhetően elégedetlen a sorsával. Ekkor találkozik Antoine-nel (Charles Berling), az íróval, aki film- és művészetrajongó, és beleszeret. A férfi viszonozza a szenvedélyt, és Marie-Domenica úgy dönt, elhagyja a férjét, és kilép a világba. De nem számít arra, hogy Bertrand egész más szemmel látja a helyzetet, és úgy dönt, kitart a felesége mellett, és nem könnyíti meg neki a távozást. Mi több, megismerkedik Antoine-nal, akiről kiderül, hogy szintén szeret kerékpározni.

Rendezte:
Diane Kurys

Forgatókönyv:
Florence Quentin

Operatőr:
Robert Alazraki

Vágó:
Francine Sandberg

Zene:
Paolo Buonvino

Szereplők:
Sophie Marceau, Vincent Perez, Charles Berling, Sasha Alliel, Colette Maire, Pascale Roberts, Jean-Claude de Goros, Jean Dell

Műfaj:
romantikus, vígjáték

Játékidő:
102 perc

Ország:
Franciaország

Gyártó:
Pathé

Hazai moziforgalmazó:
Best Hollywood

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek