Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Maradj!

Stay

Nem láttuk.
50% / 1 olvasó
Ősbemutató: 2005. szeptember 24. - Riói Nemzetközi Filmfesztiv
Amerikai premier: 2005. október 21.
Magyarországi premier: 2006. április 27.
Magyarországi DVD premier: 2006. szeptember 19.

Az elhivatott New York-i pszichiáter, Sam Foster (Ewan McGregor) megpróbál megállítani egy furcsa, fiatal pácienst, Henry Lethem-et (Ryan Gosling), aki 21. születésnapjának éjjelén akar öngyilkosságot elkövetni. Ám Henry letaglózó hatást gyakorol Sam-re, mert ahogy a pszichiáter egyre mélyebbre ás Henry életében, úgy kerül fokozatosan a páciense hálójába. Először csupán barátnőjével - és egyben korábbi betegével -, Lila-val (Naomi Watts) való kapcsolata romlik meg, ám később már a racionális világba vetett hite is meginog.

Szembekerülvén a mindinkább álomszerűvé váló történésekkel Sam nem tudja többé, mi a valóság és mi a képzelet, hol kezdődik ő és hol végződik Henry. Ki lehet mégis Henry Lethem és miért rombolja porrá Sam valóságát?

Amikor a kétségek és a nyomok versenyfutása a Brooklyn hídon a tetőpontjára ér, Sam-nek meg kell küzdenie saját érzékelésének kétségeivel, a megbocsátással és a megváltással. És végre világossá válik, mi történik Sam és Henry között ebben a valóságban, mi van élet és halál között… egy hely, ahol senki nem maradhat túl sokáig.

Marc Forster (Én, Pán Péter) 50 millió dollárból készült, magával ragadó látványvilágú thrillerében Ewan McGregor (A sziget), Naomi Watts (King Kong) és Ryan Gosling (Kísérleti gyilkosság) alakítják a főszerepeket.

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: siz

Rendezte:
Marc Forster

Forgatókönyv:
David Benioff

Operatőr:
Roberto Schaefer

Vágó:
Matt Chesse

Zene:
Asche & Spencer

Szereplők:
Ewan McGregor, Naomi Watts, Ryan Gosling, Bob Hoskins, Janeane Garofalo, Kate Burton, Elizabeth Reaser, B.D. Wong

Műfaj:
thriller, dráma

Játékidő:
99 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Regency Enterprises

Hazai moziforgalmazó:
InterCom

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek