Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Manitu bocskora

Der Schuh des Manitu

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Magyarországi premier: 2002. július 25.

Abahachi (Michael Herbig) és Ranger (Christian Tramitz) vértestvérek, a vadnyugaton harcolnak az igazságért, a békéért és a szabadságért. Fáradhatatlanul lovagolnak, ha kell, a földön kúsznak, és megszámlálhatatlan nyomot követnek.

A bajok akkor kezdődnek, amikor Abahachi némi aranyat kölcsönöz a sosonoktól, és megvesz egy kocsmát a prérin. Kiderül, hogy az eladó, a dörzsölt üzletember, Santa Maria nagyon rossz fiú, mi több, csaló. A kocsma egy romhalmaz, ráadásul Santa Maria lelép az arannyal, de előtte még végez a soson főnök fiával.

Abahachi és Ranger üres kézzel tér vissza a sosonok táborába, pontosabban magukkal hoznak egy tetemet. A fehér ember láttán a sosonok felhagynak mindennapi tevékenységükkel, úgy mint a tipik festése és a nyílvesszők hegyezése. A soson főnök, Dörzsölt Csiga a vértestvéreket vádolja fia, Huncut Nyúl megölésével, s azt állítja, hogy ellopták az aranyát is. Mindezért másnap reggel halállal kell lakolniuk.

A páros persze megszökik, így kezdődik a verseny Manitu Bocskorának eléréséért, a verseny, amit meg kell nyerniük, hogy visszafizessék az aranyat a soson főnöknek, és bebizonyítsák ártatlanságukat, már ha képesek addig életben maradni…

Rendezte:
Michael Herbig

Forgatókönyv:
Murmer Clausen, Michael Herbig és Rick Kavanian

Operatőr:
Stephan Schuh

Szereplők:
Michael Herbig, Christian Tramitz, Sky Dumont, Marie Baumer, Hilmi Sözer, Rick Kavanian, Tim Wilde, Sigi Terpoorten

Műfaj:
western, vígjáték

Játékidő:
87 perc

Ország:
Németország

Gyártó:
Constantin Film

Hazai moziforgalmazó:
Best Hollywood

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek