Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Majdnem szűz

65% / 2 szerkesztő
50% / 1 olvasó
Magyarországi premier: 2008. március 20.
Magyarországi DVD premier: 2008. október 10.

Boróka, a film 18 éves hősnője az otthonteremtésre kapott millióit hamar feléli szerelmével, Jánossal, aki amint elfogyott a pénzük elcseréli szerelmét egy Harley Davidson motorra.

Boróka egy Ronaldó nevű strici foglya lesz. Keserves élményeket él át az országút melletti erdőben, míg végül, az első adandó alkalommal megszökik rabtartójától. Megismerkedik Móriccal, aki befogadja a szökésben lévő lányt. Boróka beiratkozik egy EU-s menedzser tanfolyamra. Hamar fény derül tehetségére, sikerrel árulja a nagy tömeg piros esernyőt valamikori ismerőseinek.

Ronaldó és haverja a lány után nyomozva megtalálják Móricot, akinek karját törik egy verekedésben. Boróka maga igyekszik bosszút állni és egy testépítőszalonban támad rá a stricire (női módra). Miután elhárultak az akadályok a lány sikeresen befejezi a tanfolyamot, Móric felgyógyul, a jövő talán még szerelmet is hoz a fiataloknak.

Rendezte:
Bacsó Péter

Operatőr:
Andor Tamás

Vágó:
Csillag Manó

Zene:
Vukán György

Szereplők:
Ubrankovics Juli, Hujber Ferenc, Tóth Attila, Kaszás Gergő, Cserhalmi György, Lázár Kati, Pécsi Ildikó, Tordai Teri

Műfaj:
dráma

Játékidő:
105 perc

Ország:
Magyarország

Gyártó:
Megafilm

Hazai moziforgalmazó:
Hungaricom

Kritikánk a filmről

Felhasználó Durucz Dávid kritikája
2008. március 21.

"Elismerésre méltó, hogy Bacsó képes ennyire hitelesen ábrázolni a prosti-lét legapróbb jellegzetességeit is – aki nyitott szemmel jár Budapesten, nem csak a westendes résznél bólogat majd el- avagy beismerően. Annak ellenére, hogy sok jelenetet a helyén kell kezelni, és idézőjelbe téve értelmezni, kifejezetten realisztikus képet kapunk az éjszakai pillangók világáról. Ki gondolta volna, hogy pont ettől az idős úriembertől?"
bővebben

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek