Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Majdnem bomba nők

Mes copines

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Ősbemutató: 2006. június 21. (Franciaország)
Magyarországi premier: 2007. május 3.

Manon, Aurore és Marie a párizsi Városháza által rendezett táncversenyre készülnek. A tét nem mindennapi: egyhónapos egzotikus álomutazást nyer majd az első helyezett csapat. Mikor azonban Manonon a selejtező során eluralkodik a lámpaláz, úgy tűnik, a lányok számára befejeződött a verseny.

Már csak egyetlen esélyük maradt: Manonnak rá kell vennie a rivális, esélyesebb csapatból Djenát, hogy álljon át közéjük. A lány beleegyezik, ám feltételt szab. Azt várja el újdonsült csapattársaitól, hogy legyenek sokkal érzékibbek, ugyanis e híján esélyük sincs a fődíjra.
A gond csupán annyi, hogy a lányok nem kifejezetten vadmacskák. Nincs mit tenni, meg kell ismerniük a gyönyört - hogy nyerjenek, előbb élniük kell egy kicsit!

Aurore-nak ugyan van pasija, ám kapcsolatuk lepedőakrobatika helyett inkább csak nyújtógyakorlat. Marie még túlbuzgó édesanyja oltalma alatt áll, Manon életfilozófiájába pedig nem fér bele, hogy visszatérő vendégeket fogadjon ágyába és szívébe. Persze ahogy az lenni szokott, a főkolompos Djena sem akkora betyár, mint amilyennek látt(at)ja magát.

A négy grácia tehát elhatározza, hogy végre megismerik saját magukat és vágyaikat, hogy aztán a tapasztalatokkal felturbózott táncukkal meghódítsák a világot.

Rendezte:
Sylvie Ayme

Forgatókönyv:
Joanne Giger

Operatőr:
Yves Dahan

Vágó:
Sophie Reine

Szereplők:
Stéphanie, Léa, Anne-Sophie, Djena, Rossy De Palma, Patrick Braoudé

Műfaj:
zenés, romantikus, vígjáték

Játékidő:
90 perc

Ország:
Franciaország

Gyártó:
Recifilms, Axel Films, Scope Pictures, Canal+, CineCinema, Pathé

Hazai moziforgalmazó:
Paradigma Film

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek