Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Made in Hollywood

Somewhere

Nem láttuk.
50% / 1 olvasó
Ősbemutató: 2010. szeptember 3., Velencei Filmfesztivál
Amerikai premier: 2010. december 22.
Magyarországi premier: 2011. november 3.

Egy fekete Ferrari rója a kilométereket a sivatagban. Amikor végül lefékez és megáll,  Johnny Marco (Stephen Dorff) száll ki belőle. Ő egy hollywoodi színész, aki annak ellenére nem látja értelmét az életének, hogy csillaga mostanában ívelt a csúcsra. Jelenleg a Los Angeles-i Chateau Marmont Hotelben tartózkodik, ahol új filmjéhez kapcsolódóan különböző kötelezettségeknek kénytelen eleget tenni.

Bár időnként társasági ivászatokat rendez régi barátjával, Sammy-vel (Chris Pontius), Marco többnyire egyedül tölti az idejét: Ferrarijával száguldozik, sört iszik, tablettákat kapdos be, és különböző nőkkel hentereg. Ám egy napon váratlan látogatót kap 11 éves lánya, Cleo (Elle Fanning) személyében, aki aztán teljesen felforgatja megszokott életrendjét.

Marco és Cleo együtt töltik a napokat a szállodai lakosztályban, közösen utaznak Olaszországba, és ketten mennek keresztül a nyári táborhoz elengedhetetlen felkészülés minden egyes állomásán. Ahogyan egyre és egyre több időt töltenek együtt, Marco felfedezi magában az apai érzelmeket, amelyek arra kényszerítik őt, hogy értékelje újra a kívülállók szemében sikeresnek tűnő életét.

Sofia Coppola (Marie Antoinette, Elveszett jelentés) filmje a 2010-es Velencei Filmfesztiválon elnyerte az Arany Oroszlán-díjat.

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: Szilvási Krisztián

Rendezte:
Sofia Coppola

Forgatókönyv:
Sofia Coppola

Operatőr:
Harris Savides

Vágó:
Sarah Flack

Zene:
Phoenix

Szereplők:
Stephen Dorff, Elle Fanning, Michelle Monaghan, Benicio Del Toro, Laura Ramsey, Robert Schwartzman

Műfaj:
dráma

Játékidő:
97 perc

Ország:
USA

Gyártó:
American Zoetrope, Pathé Distribution, Tohokushinsha Film

Hazai moziforgalmazó:
Szuez Film Kft.

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek