Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Madagaszkár 2.

Madagascar: Escape 2 Africa

50% / 1 szerkesztő
60% / 3 olvasó
Amerikai premier: 2008. november 7.
Magyarországi premier: 2008. november 6.

A Madagaszkár távoli partjaira vetődött new yorkiak olyan őrült ötlettel állnak elő, ami még akár be is válhat. A pingvinek katonás precizitással helyrepofoztak egy régi repülőgéproncs-féleséget.

A díszes kompánia a levegőbe emelkedik - és ott is marad egy darabig. Épp csak annyi ideig, ami elegendő ahhoz, hogy eljussanak a legvadabb helyre, Afrika kies szavannáira, ahol állatkerti barátaink első ízben találkozhatnak szabadon élő társaikkal.

Miközben a gyökereiket keresik, hamar rájönnek, hogy mi is a különbség a betondzsungel és az afrikai vadon között. A régen látott rokonok, a romantikus vetélytársak és az ármánykodó vadászok ellenére is úgy tűnik, hogy Afrika nagyon „tutkeráj” hely… de vajon jobb, mint hőseink otthona a Central Parkban?

Rendezte:
Eric Darnell, Tom McGrath

Zene:
Hans Zimmer

Eredeti hangok:
eredeti szinkronhangok: Ben Stiller, Jada Pinkett Smith, David Schwimmer, Chris Rock, Bernie Mac

Műfaj:
animációs, vígjáték

Ország:
USA

Gyártó:
DreamWorks Animation, Paramount Pictures

Hazai moziforgalmazó:
UIP - Duna Film

Kritikánk a filmről

Felhasználó Durucz Dávid kritikája
2008. november 5.

"Szellemes, jópofa, ötletes megoldások kísérik végig Alex, Marty, Melman és Gloria történeteit, és a zene is hibátlanul illeszkedik a film hangulatához (és igen, benne van az a dal - úgyis úgyis). Üde színfoltként visszatér egy igencsak karakteres mellékszereplő az első részből, hogy cameoja után végre kiteljesedjen - ez egy újabb remek húzás, mint ahogy az is, hogy az aktuális események jegyében megtudhatjuk, az afrikai oroszlánoknál hogyan is zajlik az elnökválasztás. Ja, a pingvinek meg még mindig…állatok."
bővebben

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek