Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Lúzer SC

The Benchwarmers

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Amerikai premier: 2006. április 7.
Magyarországi premier: 2006. augusztus 3.

Nem igazság, hogy mindig a jobbak győznek! Miért ne léphetnének egyszer a kétballábasok is a dobogó csúcsára? Egy igazságosabb világban a vékony kar, a tyúkmell, a tréning teljes hiánya és a még teljesebb agyatlanság sem lehetne akadály: legalább egy első helyet mindenkinek!

Három srác, három megérdemelten örök vesztes; az elesettek, kiállítottak és be nem válogatottak három díszpéldánya új életet kezd. Megmutatják a világnak, hogy a rosszabb, ha nagyon összeszedi magát, attól még rosszabb marad: de akkor is megpróbálhat a nála esélyesebbek fölé kerekedni.

Az edzésmódszereik legalább olyan lehetetlenek, mint a taktikájuk. Az edzőjük épp olyan lúzer, mint ők maguk. Aki látja őket, röhög. Úgyhogy kihasználják az egyetlen esélyüket: csak kiskorúakkal hajlandóak összemérni az erejüket. Többnyire így is vesztenek. De legalább egyre több a rajongójuk.

Dennis Dugan rendező eddig többnyire az egy komikusra épülő vígjátékokban szerzett rutint (Happy, a flúgos golfos; Beverly Hills-i nindzsa; Apafej; Nemzetbiztonság Bt.), most viszont három kiváló nevettetővel dolgozott együtt. Rob Schneider mellett immáron Jon Heder (alias Napoleon Dynamite) is húzónévnek számít, David Spade pedig ismét kezd divatba jönni.

A Lúzer SC korrekt sikert aratott az Egyesült Államokban: a mozinézők összesen 57,6 millió dollárt hagytak a mozipénztáraknál.

Rendezte:
Dennis Dugan

Forgatókönyv:
Allen Covert és Nick Swardson

Operatőr:
Thomas E. Ackerman

Vágó:
Peck Prior és Sandy S. Solowitz

Zene:
Waddy Wachtel

Szereplők:
Rob Schneider, David Spade, Jon Heder, Jon Lovitz, Tim Meadows, Craig Kilborn, Molly Sims, Danny McCarthy

Műfaj:
vígjáték

Játékidő:
80 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Revolution Studios

Hazai moziforgalmazó:
InterCom

Kritikánk a filmről

Felhasználó Durucz Dávid kritikája
2006. augusztus 3.

"Mivel egy ilyen blődli alapvetően a poénokra van kihegyezve, csavaros, jól átgondolt, precízen szerkesztett történetet fölöslegesen keresnénk a Lúzer SC-ben. Itt van viszont egy profi komikusgárda, improvizációs készségekkel gazdagon felvértezve. Nekik egy laza, humoros epizódok füzéréből álló sztorit kellett egy másfél órás földön fetrengős röhögőgörcs-folyamig felturbózniuk. És, ami azt illeti, a közönség kegyeiért vívott meccset a Lúzer SC simán, nagy pontkülönbséggel nyeri."
bővebben

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek