Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Love Ranch

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Amerikai premier: 2010. június 30.

A Love Ranch egy keserédes szerelmi történet, amely pattanásig feszül, majd elszabadítja azt indulatokat, amikor a főhősök elveszítik a kontrollt szerelmi háromszögük felett, és átlépik azt a határvonalat, ahonnan nincsen visszaút.

A késő 1970-es években vagyunk, ahol egy hétköznapinak nem nevezhető, idősödő házaspár, Grace és Charlie Bontempo (Helen Mirren és Joe Pesci) Nevada első legális bordélyházát működtetik egy farm keretein belül.

Életük hirtelen megváltozik, amikor Armando Bruza (Sergio Peris-Mencheta), egy tagbaszakadt, világhírű dél-amerikai nehézsúlyú bokszoló Charlie bővülő vállalkozói birodalmának a részeként a farmra érkezik. A tervek aztán gyorsan félrecsúsznak, amikor Bruza Grace és Charlie közé furakodik, hogy egy váratlan szerelmi háromszög alakuljon ki közöttük, amely aztán kontrollálhatatlan szenvedélybe, majd végül gyilkosságba torkollik.

Az igaz történetet Mark Jacobson adaptálta filmre, amely 1976-ban a Mustang Ranch-on Oscar Bonavena bokszoló halálával ért véget.

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: Szilvási Krisztián

Rendezte:
Taylor Hackford

Forgatókönyv:
Mark Jacobson

Operatőr:
Kieran McGuigan

Vágó:
Paul Hirsch

Zene:
Chris Bacon

Szereplők:
Helen Mirren, Joe Pesci, Sergio Peris-Mencheta, Gina Gershon, Bai Ling, Taryn Manning, Scout Taylor-Compton, Elise Neal, Bryan Cranston

Műfaj:
dráma

Játékidő:
117 perc

Ország:
USA, Németország

Gyártó:
Anvil Films, Aramid Entertainment, Capitol Films

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek