Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Lora

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Magyarországi premier: 2007. január 25.

Lora (Lucia Brawley) gyönyörű, érzékeny lány, évek óta egyedül él, magányát csak egy öntörvényű macskával osztja meg. Három évvel ezelőtt boldog volt és szerelmes, kiállítás-szervezőként dolgozott.

Élete azonban egyik pillanatról a másikra gyökeres fordulatot vett, amikor egy balesetben elvesztette szerelmét, Dávidot (Fekete Ernő). Ekkor megszakította minden fontos kapcsolatát: Bettivel, a legjobb barátnőjével (Szamosi Zsófi) és Gerivel, Dávid öccsével (Nagy Péter) sem találkozott azóta. Geri távolról szerette Lorát, de nem akart, vagy nem mert a bátyja és a lány közé állni. 

Három évvel később Lora egy borásznál dolgozik, és egy koncerten borkóstolót tart. A színpadon a szaxofonos Geri és zenekara játszik, és amikor megszólal a jól ismert régi szerelmes dal, Lora felfigyel, és Geri újra meglátja a lányt. Lora először futva menekül az emlékek elől, de a fiú utána rohan. Feltámadnak benne a régi érzések, és minden alkalmat megragad, hogy újra találkozzon a lánnyal.

Az eleinte távolságtartó együttlétek után egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Összeillenek, ez nem kétséges, de a lelkiismeret-furdalás, a csalódás és az önvád nehezíti a közös pillanatokat. A gondokon átsegíti őket a humor, az őszinteség és a mindent elsöprő szerelem.

Rendezte:
Herendi Gábor

Forgatókönyv:
Divinyi Réka, Herendi Gábor, Sárközi Andrea

Operatőr:
Szecsanov Martin

Vágó:
Király István

Zene:
Hrutka Róbert

Szereplők:
Lucia Brawley, Nagy Péter, Fekete Ernő, Szamosi Zsófia, Bartsch Kata, Bánki Gergely, Csuja Imre, Gazsó György, Lázár Kati, Lukáts Andor, Reviczky Gábor, Takács Kati

Műfaj:
romantikus

Játékidő:
115 perc

Ország:
Magyarország

Gyártó:
Skyfilm

Hazai moziforgalmazó:
Hungarotop

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek