Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Letters to God

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Amerikai premier: 2010. április 9.

Tyler Doherty (Tanner Maguire) egy rendkívül különös 8 éves kisfiú. Egy szerető családdal és közösséggel körülvéve, valamint a hit táplálta bátorsággal felvértezve nap mint nap kénytelen szembenézni a rák ellen vívott harccal. Tyler számára Isten egy igaz barát, egy tanító, és egy olyan levelezőtárs, akihez a fiú imák formájában napi rendszerességgel küld üzeneteket.

A valós levelek Brady McDaniels (Jeffrey Johnson), egy sokat kritizált postás kezébe kerülnek, aki válaszút előtt áll az életében. Eleinte zavarral és ellentmondásokkal terhelve közelít a levelekhez, nem tudván, mit kezdjen velük. Aztán elkezd megismerkedni a Doherty-családdal - nemcsak Tyler-rel köt barátságot, hanem a fiú fiatal, ellenállhatatlan anyjával, Maddy-vel (Robyn Lively), az erős és bátor nagymamával (Maree Cheatham) és Tyler tizenéves bátyjával, Ben-nel (Michael Christopher Bolten), akik mindnyájan kitartóan próbálnak szembenézni a gondokkal és a kétellyel, melyek életüket teljesen megváltoztatták.

Tyler elszánt bátorságától vezérelve Brady ráébred arra, mit kell tennie a levelekkel. Meglepő döntést hoz, amikor szívébe zárja azt a küldetést, melynek során hogy még több erőt öntsön a fiúba, felveszi annak rendíthetetlen hitét, ezzel pedig saját maga számára is esélyt kap, hogy megtalálja a boldogságot.

David Nixon és Patrick Doughtie filmjét igaz történet inspirálta, amely egy végtelenül intim, ám mulatságos történet egy beteg gyerekről, akit nem képes megtörni az elmúlás fenyegetése, s akinek reménye és tántoríthatatlan hite képes erőt adni családjának, barátainak és környezetének.

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: Szilvási Krisztián

Rendezte:
David Nixon és Patrick Doughtie

Forgatókönyv:
Patrick Doughtie

Operatőr:
Bob Scott

Vágó:
Patrick Tyler

Zene:
Colin OMalley

Szereplők:
Tanner Maguire, Jeffrey Johnson, Robyn Lively, Maree Cheatham, Michael Christopher Bolten, Christopher Schmidt, Dennis Neal

Műfaj:
dráma

Játékidő:
110 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Possibility Pictures, Mercy Creek Entertainment

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek