Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Lepattintva

Forgetting Sarah Marshall

70% / 1 szerkesztő
63% / 3 olvasó
Amerikai premier: 2008. április 18.
Magyarországi premier: 2008. április 24.

A zenészi pályájával bajlódó Peter (Jason Segel) hat éve bálványozza barátnőjét, Sarah Marshall tévésztárt (Kristen Bell). Ő az a pasi, aki a retikült fogja a paparazzi fotókon, és akit véletlenül mindig kihagynak a különféle díjak átvételekor tartott köszönőbeszédekből.

Ám akkor áll igazán a feje tetejére a világ, amikor Sarah dobja Petert, és az összetört szívű ifjú egyedül találja magát. Miután sikertelenül próbál becsajozni, majd idegösszeroppanást kap munka közben, rájön, hogy Sarah elvesztése akár tönkre is teheti az életét.

Barátja tanácsára egy kiadós vakációban keres menedéket, Hawaiira utazik, ám ott a legrosszabb rémálmával szembesül: az excsaja és annak brutálisan menő angol rocker pasija, Aldous pont ott szálltak meg, ahol ő is.

Peter először halálra kínozza magát Sarah új életének testközeli valóságával, majd enyhülést talál a szálloda egyik gyönyörű alkalmazottjával, akinek laza életszemlélete - no meg az a pár száz zavarba ejtően gyümölcsös koktél - lassan segít hősünknek visszatalálni a Sarah nélküli világba…

A 40 éves szűz és a Felkoppintva alkotóinak új vígjátéka.

Rendezte:
Nick Stoller

Forgatókönyv:
Jason Segel, Judd Apatow

Operatőr:
Russ T. Alsobrook

Vágó:
William Kerr

Zene:
Lyle Workman

Szereplők:
Jason Segel, Kristen Bell, Mila Kunis, Paul Rudd, Bill Hader

Műfaj:
vígjáták

Ország:
USA

Gyártó:
Apatow Productions

Hazai moziforgalmazó:
UIP - Duna Film

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek